pondělí 8. srpna 2016

Kráječ chleba profi

Vybírejte si Kuchyňské kráječe podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Disponuje příkonem 1W. V jeho výbavě nechybí ani bezpečnostní. Elektrický kráječ kompletně vyroben z tlakově litého hliníku s velmi tuhou konstrukcí, vyměnitelný nůž Solingen RSG z nerezové oceli (průměr cm), pevná krájecí plocha s posunovačem, bezpečnostní vypínač a ochrana rukou, nastavitelná tloušťka krájení od do 30mm s tříbodovým vedením posuvu, momentový i. Rychle a bezpečně si s jejich pomocí nakrájíte celou řadu.


Kráječ chleba profi

Součástí kráječe je nůž s průměrem cm. Ať už chcete krájet tlusté krajíce chleba nebo tenké plátky šunky, s libovolnou šířkou řezu 1-mm lze krájet cokoliv na tu správnou tloušťku. Navíc dostanete i hladký nůž DUO.


Profesionální gastro vybavení pro restaurace, školní jídelny, výrobny, pizzerie a ostatní gastro provozy. Kompletní realizace od sporáku, konvektomatů, přes nerez stoly, dřezy, myčky, výdej až po hrnce od dodání, montáže až po zaškolení obsluhy a následný záruční i pozáruční servis. Nůž z vysoce kvalitní nerezové oceli umožňuje stejně dobře jak krájení uzenin na tenké plátky tak i silnější plátky např.


Poptat produkt Objednat. Načítají se parametry a popis produktu, vydržte prosím okamžik. Z hlediska provozu se jedná o velice spolehlivý a bezproblémový výrobek. Vysokou kvalitu zajišťuje nerezový řezný kotouč, který je vyroben v Solingenu ( Německo ). Börner V- kráječ Original VPowerLine Profi Set s Miskou Barva: Oranžová.


Börner Dokovací Stanice pro VClassicLine, VTrendLine, VPowerLine a VExcl. Připravili jsme pro vás speciální akci! K vybraným konvektomatům RedFox nyní od nás získáte zcela zdarma kvalitní podstavec pod konvektomat. Nerezový kráječ zeleniny WMF Profi Plus Pořiďte si do kuchyně chytrý kuchyňský spotřebič od WMF, který udělá většinu práce za vás. Nad vařením tak strávíte mnohem méně času, který si pak užijete s přáteli.


Kráječe chleba a knedlíků, OnlineGastro. Krájení je pohodlné díky profi nakloněné desce a kovovým částem, které zajistí stabilitu. Vysunovatelný nástavec posuvné desky oceníte při krájení potravin.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Jeho vlastnosti jsou vyvážené a zvláště v krájení tenkých plátků tvrdých trvanlivých salámů je výsledek excelentní. Na cokoli dostanete chuť, zvládnete doma snadno připravit. Nechte kráječ udělat nudnou práci za vás a mezitím si v klidu uvařte kávu.


Kráječ chleba profi

Na český trh dodáváme kráječe chleba , vek a knedlíků GASZTROMETÁL, které vynikají vysokou kvalitou zpracování, jednoduchým ovládáním a nízkou cenou. DAUB VERHOEVEN, určené především pro pekárny nebo větší provozy, velmi spolehlivý stroj, plně funkční cena netto. Profesionální rychlé a precizní zařízení, které Vám ušetří práci i čas a zajistí úhledné servírování potravin. This feature is not available right now. Please try again later.


Elektrické kráječe jsou ideální na krájení chleba , sendvičů nebo sýra, masa a masových výrobků. Poskytne vám profesionální nakrájený produkt, s přesností a lehkostí. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky