pátek 26. srpna 2016

Plastové dozy na potraviny

Dózy ponúkame z niekoľkých druhov materiálov. Plastové dózy ako praktický pomocník na uchovávanie potravín ušetria miesto, ľahko sa udržiavajú a sú odolné. Nech už si vyberiete z akéhokoľvek materiálu, majú dózy jedno společné - ľahkú údržbu, krásny vzhľad a priaznivú cenu.


Plastové misky, boxy, dózy a další moderní systémy pro uchování potravin vám umožní opravdu dokonale využít vše, co doma uvaříte nebo nakoupíte. Misky a dózy na potraviny pomáhají ochránit jídlo před zkázou a také uchovají jeho přirozené aroma. Vybírejte plastové boxy a dózy různých velikostí i tvarů pro.

Jejich hlavní výhodou je možnost přímého použití v mikrovlnné troubě. Dózy jsou vyrobeny z odolného plastu, jenž se dá použít do 100°C. Plastové dózy na potraviny můžete využít na uložení potravin jak do lednice tak také do mrazáku. Což zajisté oceníte také v případě, že budete potřebovat některé potraviny přemístit. Udrží vaše potraviny dlhšie čerstvé a zároveň sa nemusíte obávať, že by sa pokrčila.


Můžete vyzkoušet například plastové krabičky či dózy na potraviny , které takové ukládání umožňují. V našem e-shopu naleznete plastové krabičky na jídlo v mnoha různých velikostech (od těch nejmenších po opravdu velké). Dózy sú vhodné pre skladovanie a prenášanie potravín.

Sú opatrené vzduchotesným i vodotesným uzáverom, vďaka ktorému potraviny vydržia dlhšie čerstvé a svieže, uchovajú si svoju arómu a pri prenášaní nevytekajú. LockLock dóza na suché potraviny o objemu litru je praktickým pomocníkem do každé kuchyně. Tato dóza je určena ke skladování suchých potravin, které v ní díky těsnicímu víčku vydrží déle čerstvé. Pánové uvítají chladící box na barbecue.


Nepřehlédněte ani dózy na potraviny s krásnými a účelnými integrovanými dekory nebo chladící boxy na oběd či na jogurt. EMSA nabízí širokou škálu nádob na uchování svěžesti potravin pro všechny oblasti použití - od přípravy až po skladování a přepravu. Máme jednu z nejširších nabídek potravinových dóz na trhu. Krabičky jsou k dispozici v různých tvarech a velikostech, v některých můžete dokonce přímo péct!


Dózy na potraviny nabízíme od plastových až po speciální silikonové. Ich hlavnou výhodou je možnosť priameho použitia v mikrovlnnej rúre. Aktuální nabídka zboží v oddělení obchodu Dózy a boxy - Plastové Vyřizování, odesílání i výdej internetových objednávek probíhá jako obvykle.


Plastové krabičky Víte, jak lze nejsnadněji ukládat různé druhy potravin? Pouze prodejna supermarketu Eva. Některé plastové dózy s víkem jsou vhodné do mikrovlnné trouby i do mrazáku, některé nikoliv – sledujte popis u jednotlivých produktů. V nabídce krabiček na potraviny nechybí ani plastový podnos na dort.


Hlavní výhodou těchto potravinnových krabiček je možnost. Pokud přemýšlíte, jak nejlépe využít prostor v ledničce a přehledně uspořádat její obsah, použijte obdélníkové plastové dózy na potraviny nebo boxy.

Stejně dobře poslouží i vakuové dózy, které navíc uchovají potraviny dlouho čerstvé a ochrání je před zvlhnutím či ztrátou chuti a vůně. A celá rodina bude mít užitek z praktických designových nádob na salámy, uzeniny, sýry, sušenky, ovoce, zeleninu, čaj i máslo. Ceramic Blade Plastové nádoby na potraviny ks.


Sada plastových potravinových dóz s farebnými viečkami obsahuje nádob rôznych veľkostí, takže si vždy vyberiete tú, ktorá presne zodpovedá Vašim potrebám. Desiatová sada pre deti skladajúca sa z plastovej krabičky na občerstvenie a spoľahlivo tesniacej fľaše na pitie o objeme l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky