úterý 23. srpna 2016

Nepropustná podložka do postýlky

Nepropustná podložka do postýlky

Významně prodlouží životnost matrace a tím pomáhá snižovat provozní náklady a udržovat vysoké nároky na čistotu a hygienu. Uchycení k matraci pomocí gumy v rozích. Detailní popis produktu. Dětská podložka do postýlky z voděodolného materiálu.


Povrch z měkké bavlny, spodní nepropustná vrstva chrání matraci před provlhnutím. Lze prát do 95°C a sušit do 70°C. Nepropustná froté podložka pod prostěradlo do dětské postýlky. Atestováno a vyhovuje výrobkům pro děti do tří let věku. Při nákupu více věcí z mé nabídky sleva nebo dárek zdarma.


Folie z PVC na matraci do dětské postýlky , chrání matraci před prosáknutím. Bi-elastický bariéra proti prachu-rozt. Babyrenka nepropustná prodyšná podložka s uchycením na gumu do postýlky x 1kvalitní chránič matrace pro děti od narození. Padne v podstatě na jakoukoliv matraci, je příjemná, hlavně to není žádný studivý igelit, mimčo ani netuší, že na něčem takovém leží.


Uvedená cena je bez poštovného. Prosím, čtěte podmínky prodeje. Chrániče na matrace) Hodnocení produktu: (). Kvalitní chránič matrace pro děti od narození. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Použití pro postýlky , kolébky,.


Vyrobeno ze 1 froté. Pampers Bedmats ks - dětské podložky do postele Pilulka Auto. Ve skutečnosti o něco menší než avizovaných 1x cm. Vhodná do dětské postýlky , ale samozřejmě stejnou službu udělá i na gauči či v posteli rodičů.


Možno využít i jako přebalovací podložku. Tento web používá soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat a zlepšovat naše služby. Praktická pomůcka pro každou maminku, ať používá plenky jakékoli. Tato nepropustná podložka je vyrobena z nenovějšího antibakteriálního materiálu, který při pohybu nešustí a miminko nebudí. Měkký, prodyšný, nemačkavý materiál.


Vnitřní voděodolná membrána zabraňuje nežádoucímu úniku vlhkosti. Polštář využijete už v těhotenství - při bolesti za k relaxaci nebo výborně. Podložka je použitelná z obou stran. Vhodné zejména pro hotely a penziony, úspěšně jsou využívány ve zdravotnictví. Träumeland ochranné a nepropustné podložky chrání matraci před znečištěním.


Zároveň umožňují matraci ideálně dýchat a zabraňují přehřívání a pocení dítěte. Dítě pak leží v suchu a nepotí se. Kojenecká podložka do postýlky. Rychleschnoucí, snadno čistitelný, nemačkavý materiál.


Vnější strana z froté materiálu, vnitřní strana z PVC. Součástí jsou gumičky sloužící k uchycení na matraci. Vysoce kvalitní nepromokavá podložka , která zabraňuje promočení matrace. Složení: bavlna, polyester, PVC.


Voděnepropustná hygienická podložka (chránič), slouží k ochraně matrací před znečištěním tělními nebo jinými tekutinami. SENSILLO Nepromokavá podložka do postýlky Sensillo 60x1bílá. Blancheporte Ochrana matrace pro polohovací lůžka, nepropustná , Bi-ome bílá 140x190cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky