úterý 30. srpna 2016

Sušák na prádlo na zeď

Sušáky na prádlo na zeď různých rozměrů a provedení. Sušáky je možné namontovat na stěnu v bytě nebo na balkoně. Pokud upřednostňujete věšení prádla na klasických prádelních šňůrách, pak pro vás máme držáky prádelních šňůr. Podívejte se v klidu na sušáky na prádlo v našem e-shopu a následně si váš vysněný sušák na prádlo objednejte v e-shopu HORNBACH s doručením přímo k vám domů.


Sušák na prádlo na zeď

Nástěnné sušáky na prádlo jsou vhodné stísněné prostory: jako například koupelna nebo lodžie v panelovém domě. Podle čeho vybrat sušáky na prádlo ? Sušák na prádlo může být stropní, na vanu, na radiátor. Nebo podle druhu: závěsný, vytahovací, navíjecí či elektrický.


Může být ve tvaru kolotoče. Teleskopický sušák na prádlo Vileda genius je ideální pomocník do malého bytu či malé koupelny. Sušák se snadno připevní na zeď a když jej potřebujete, stačí vytáhnout šňůry a pověsit prádlo. Složený sušák pak poslouží jako praktická polička.


Nabízí sušící plochu m. Tipy a rady na sušení prádla v sušičce. Sušení prádla v sušičce může být zpočátku jedna velká neznámá. Co sušit, jak sušit, aby se prádlo nemačkalo, jaký program zvolit pro jemné prádlo a na jaký program sušit džíny, aby nebyly po vyndání ze sušičky vlhké?


Elegantní a chytrý teleskopický sušák na prádlo , ideální pro malé byty nebo malé množství prádla se sušící plochou m. Vileda Genius je kompaktní sušák na zeď , který vám. Sušák je jeden z nejkvalitnějších sušáků na trhu. Při skládaní se šňůry automaticky svinou do bočnic a proto zůstanou vždy čisté a nebudou se zamotávat. Nerezavějící hliníkový r. Výšku ramen lze individuálně nastavit. Díky automatickému zatahování šňůry jsou chráněné před nečistotami uvnitř nosných ramen.


Kvalitní sušák na prádlo Classic 1Solid od značky Leifheit s výklopnými bočnicemi nabízí m sušicí plochy, čili pojme až pračky prádla. Disponuje otvory pro zavěšení ramínek. Zdarma sušák na prádlo Classic se hodí na zavěšení na balkon či okno. Vysouvací a sklopné sušáky na prádlo na zeď Vysouvací a sklopný sušák na prádlo je vhodný do malých prostorů.


Po usušení prádla sušák zasunete nebo sklopíte a tím nebude zabírat místo v prostoru. Přenosný sušák pro vás máme ve třech provedeních a to rozkládací sušák , vysouvací sušák a sušák na prádlo věžový, který umožňuje věšení prádla do výšky. Pokud nemáte prostor pro umístění sušáku v místnosti, pak je dobrou alternativou nástěnný nebo závěsný sušák.


Tento typ sušáku je prostorově. Jaký je nejlepší sušák na prádlo ? Recenze a test kvalitních venkovních i domácích sušáků na prádlo dle naší redakce a jak ho vybrat. Srovnání, vítěz testu, nejprodávanější modely.


Harmonikový sušák na drobné prádlo pro upevnění na zeď. V balení jsou náhradní úchyty na stěnu, sušák je tedy možno zasunout na úchyty na místech, např. Délka sušicí plochy m, rozměr sušáku 1x 1x 1cm. Vhodný i pro delší kusy prádla, výška sušáku 1cm. Vyroben z nerezavějících materiálů.


Kč 65- Kč bez DPH Skladem ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky