pondělí 29. srpna 2016

Šlehač mléčné pěny

Jura, má čisté elegantní linie, je vhodným doplňkem každého kávovaru. Jednoduše stiskem jednoho tlačítka připravíte v jednom cyklu studenou, teplou, nebo horkou mléčnou pěnu. V základní výbavě šlehače jsou dva disky.


Jeden pro šlehání a druhý pro míchání. Oblíbený r uční šlehač mléčné pěny Bodum Chambord. Praktický nerezový šlehač , se kterým našleháte mléko do mléčné pěny rychle a pohodlně.


Přichází na řadu ruční práce. Vezměte do ruky šlehač mléčné pěny Bodum Chambord a připravte si dokonalou mléčnou pěnu pro vaše oblíbené kávové nápoje. PRESIDENT pro rychlou přípravu mléčné pěny do kávy cappuccino, latte, frappé, horké čokolády apod. Balení obsahuje ochranné pouzdro šlehací spirály pro bezpečné skladování. Jak dlouho trvá příprava mléčné pěny ? Délka přípravy záleží na druhu šlehače, elektrický šlehač vám pěnu připraví během pár sekund a ruční šlehač mléka vytvoří pěnu do minuty.


Frapovač má nižší příkon, proto tvorba pěny trvá déle než minutu. Jaké mléko k výrobě mléčné pěny ? Vždy volte kvalitní plnotučné mléko. Aby vám šla pěna vůbec ušlehat, mléko musí mít větší obsah tuků a bílkovin.


Vybírejte takové, které vám chuťově vyhovuje. Nemusíte kupovat žádné speciální, bohatě stačí nějaké ze supermarketu, které je čerstvé a pokud možno co. Teo je perfektní pro přípravu mléčné pěny do cappuccina či kávy latté. Mléko lze přímo ve skleněné konvici ohřát na plynovém, elektrickém a sklokeramickém sporáku nebo v mikrovlnné troubě.


Průhledné víko umožňuje jednoduché sledování výroby mléčné pěny , jen jedno tlačítko se třemi funkcemi – zahřátí, zahřátí a napěnění, napěnění. Vynikající pro přípravu mléčné pěny do cappuccina, kávy latté apod. Jura šlehač mléčné pěny bude se svým moderním designem skvělým doplňkem každé mladé domácnosti. Mutifunkční Jura zpěňovač mléka vám umožní připravovat jednoduše nepřebernou škálu mlečných specialit pro kterýkoliv kávovar. JURA šlehač mléka - videoprezentace.


MILKY WAVE Šlehač mléčné pěny , na baterie. Vychutnejte si cappuccino jako od Itala. Automatický šlehač na mléko Jura připraví rychle a snadno, stiskem jednoho tlačítka dokonale jemnou a hustou pěnu. Pěnu můžete použít pro přípravu klasických mléčných kávových nápojů, jako je cappuccino nebo latte machiato. Nebo k přípravě ledových.


Díky němu totiž získáte nadýchanou a hutnou mléčnou pěnu a budete tak moct popustit uzdu své fantazii a vytvářet nejrůznější. Moderní designový šlehač mléka. Tento šlehač Vám připraví – 2ml studené či horké mléčné pěny nebo mléka. Ideální doplněk ke kávovaru Black. S ochranným pouzdrem šlehací spirály pro bezpečné skladování, vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu.


Připravte si dokonalou mléčnou pěnu snadno a rychle. Pomůže vám s tím ruční šlehač mléčné pěny Bodum Chambor který se navíc pyšní unikátním designem. Kromě toho se snadno udržuje a skvěle doplní váš interiér. Tento luxusní přístroj je vynikající pro přípravu mléčné pěny do cappuccina, krémového latté a dalších skvělých nápojů. Mléko určené ke šlehání se ohřeje jednoduše buď přímo ve skleněné nádobě na sporáku, nebo předem v mikrovlnné troubě.


Mám možnost srvnat už druhý přístroj na výrobu espressa a mléčné pěny. V obou případech se mi dařilo udělat pěnu krásnou. Ač jsm použil mléko trvanlivé, šlo to taky, ale v poslení době se mi jakoby rozplyne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky