pondělí 26. března 2018

Brusná pasta na lak

Ideální je použití s modrým leštícím kotoučem č. A pro náročné strojní broušení jistě oceníte také naši nabídku na praktické brusné role. Ty jsou vhodné k použití na jakékoliv materiály. Poškrábaný lak nemusí být na voze ničím výjimečným. Je mnoho situací, kdy k tomu může konkrétně dojít. Pokud se podíváme na několik z nich, potom může být příčinou třeba vandal, stejně jako naše neopatrnost, parkování blízko.


Brusná pasta na lak

Ponúkame plnenie sprejov, priemyselné farby a kompletnú ponuku pre lakovanie. Tužka na opravu laku je ale pro retuš vlasových škrábanců výhodnější. Pokud jsou rýhy a vrypy hlubší, nemá cenu používat voskovky ani retušovací pero. Tyto základní opravné pomůcky slouží jen na drobná poškození. Pokud jste lak odřeli na větší ploše, budete ho muset rozleštit.


Troufáte si sami na renovaci laku? V krátkém videu představujeme způsob leštění, nutné vyba. Specifikace: vyhlazuje škrábance a rýhy v laku vytváří podklad pro lakýrnické práce obrušuje zkorodované vrstvy laku, odstraňuje mlžný závoj z lak.


Brusná pasta na lak

Na rozdíl od retušovacích fixů a per se nedoporučuje používat brusnou pastu na přímém slunci. Druhů a typů past existuje velké množství. Je možné vybrat si brusnou pastu podle barvy svého vozidla, k sehnání jsou také pasty bezbarvé.


Brúsna pasta na škrabance a renováciu laku NanoRepol spoľahlivo odstráni škrabance a nečistoty. Zároveň obnoví lesk, rozjasní farbu a chráni lak tenkou nano vrstvou s hydrofóbnym efektom. Chráni pred usádzaním ďalších nečistôt, odtlačkov rúk, oxidáciou, povlakmi a drobnými nárazmi. Pre náročnejších vodičov je na výber brúsna leštenka na auto, ktorá má skvelé korekčné vlastnosti. Funguje na princípe abrázie a pomôže pri oprave ťažších poškodení povrchu.


Vhodné na priemyselné použitie, ale aj ako domáci čistiaci prostriedok. Má tú schopnosť, že čistí kovové povrchy, ale takisto ich chráni pred sčernaním. Uživatelsky nejpřívětivější brusná pasta.


A vyrobili snad nejvíc uživatelsky přívětivý leštící systém na trhu. Tekutá leštící pasta BRIL PLEX žlutohnědá na předleštění zašlého laku a plastů. Brusná pasta zrnitost (šedá) středně hrubá.


Pasta Fast Cut Plus umožňuje rychlé odstranění škrábanců ze všech lakovaných povrchů, včetně nových i starších HS laků a čirých laků odolných proti poškrábání. Pro náročnější řidiče je na výběr brusná leštěnka na auto, která oplývá skvělými korekčními vlastnostmi. M brusná pasta Perfect-it III FAST CUT PLUS Extreme - se zeleným víčkem, která se používá jako první brusná pasta po broušení na. Jemná brúsna pasta bez silikónového oleja od firmy NanoConcept.


Pasta bez problémov dokáže odstrániť ryhy po brúsení a laku navráti trvalý lesk. Balenie 2ml vystačí na cca autá. V našem eshopu nabízíme brusné a leštící pasty, kotouče látkové, sisálové, filcové, lamelové.


Brusná pasta na lak

Provádíme leštění a povrchové úpravy. Poskytujeme praktické rady a návody k leštění a broušení, poradenskou službu. Teď už se dostáváme na velké hluboké škrábance. Na ty, u kterých vám tužka ani voskovka nepomůže. Při poškození větší plochy bude potřeba lak důkladně rozleštit.


Vaším pomocníkem v tomto případě bude kvalitní brusná pasta a nástroje k leštění či leštička. Cena samotné pasty také nijak. Leštící a brusná pasta tuba - 1ml.


Lešticí a brusná pasta na lak , odstraňuje škrábance, eliminuje drobná poškození z povrchů a vrací lesk zašlým povrchům. Jedna aplikace vydrží na 5-nářadí. Je jím profesionální brusná pasta SONAX bez silikonu o objemu ml.


Pasta velmi účinně vyhlazuje škrábance a rýhy na barevném laku, čímž vytváří i podklad pro lakýrnické práce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky