středa 14. března 2018

Plastový sud 50l bílý šroubovací víko

Plastový sud s víkem 50l bílý. Sloužit může jako nádoba na dešťovou i pitnou vodu, na sypké materiály, jako je krmivo, na odpad atd. Má zpevněný okraj pro delší životnost a ze. V potravinářském průmyslu se 50l plastový barel používá pro uchování a přepravu krmiv a jiných sypkých materiálů. Malý plastový sud se šroubovacím víkem je vhodný k přepravě a skladování sypkých materiálů a kapalin.


Hygienicky nezávadný plastový barel splňuje podmínky pro styk s potravinami - prohlášení o shodě. Je tak možné jej využít také jako sud na pitnou vodu nebo na kvas. Nabízíme k prodeji potravinářský, plastový sud s uzávěrem, vhodný na uchování potravin, převoz kvasu, nebo ke sběru dešťové vody. Nejžádanější plastový sud vůbec.


Bílý plastový sud 50l se šroubovacím víkem (označován také jako barel na vodu nebo širokohrdlá plastová konev) má využití jak v domácnosti tak v průmyslu. Zboží za akční ceny, slevy. HDPE, šroubovací víko s těsněním, držadla.


Plastový sud 50l bílý šroubovací víko

HUKA KOSH-Barel l širokohrdlý. Barel je vhodný pro uchování dešťové vody, jako plastový sud na kvas, krmiva, možné využití také jako vodácký barel. Dobrý den, prodám modré plastové sudy s. Skladem ks Pro nákup je nutné se registrovat. Vyroben z HDPE, který dlouhodobě odolává venkovním vlivům.


Predám nové, plastové sudy s certifikátom na potraviny od – 2litrov – aj. Free Shipping Availa bl e. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Odkazy na odborné recenze. Vážení zákazníci, provoz společnosti Kozáček Velkoobchod s. Omezený je pouze způsob nákupu, přijímáme objednávky prostřednictvím e-shopu nebo osobně u vstupu do skladu. Odnímatelné víko je bezpečně uzavřeno kovovou obručí s pákovým uzávěrem.


Popis - plastová širokohrdlá konev ( sud ) se šroubovacím víkem o objemu litrů - vhodný ke skladování a přepravě sypkých, kusových a pastovitých hmot v chemickém, potravinářském průmyslu či zemědělství - sud má potravinářský atest - tento sud tedy lze používat např. Skladování nebezpečných látek a potravin. V široké nabídce plastové sudy vhodné pro přepravu i skladování nebezpečných látek. Prodám plastové sudy: Černý 220l, víko je potřeba vyříznout. Inzeráty sud v kategorii Zahrada bazar na Sbazar.


Kč , Kralupy nad Vltavou Prodám 220L, V94cm plastové sudy, 50l. Coveris plastový sud na dešťovou vodu s víkem 2l. Velký plastový sud na dešťovou vodu. Vhodný pro umístění pod okap, kde do něj nateče čistá dešťová voda, kterou poté můžete využít pro zalévání. L sud , šroubovací , bílý.


Jedná se o prázdný, čistý sud včetně těsnění. Tvar sudu imituje klasický dubový sud a má rovnou podstavu pro zajištění stability. Vnitřní stěna sudu je potažena parafínem, který je odolný mytí teplou.


Sud byl použit k převoz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky