středa 14. března 2018

Paneláková vana s otočným umyvadlem

Paneláková vana s otočným umyvadlem. Popis: Plechová vana staré více let jsou typické pro řadu bytů panelové výstavby. Otočné umyvadlo šetřilo tak potřebné místo v koupelně skromných rozměrů.


Po letech užívání trpěla nejen. Klasická jádrová paneláková záležitost, vana a na jejím okraji otočné umyvadlo. Smaltovaná plechová vana Elita bez nožiček s otvorem pro umyvadlo,vyrobena ze smaltované oceli, rozměr 160xcm. Průchozí koupelna s otočným umyvadlem patří k největším hříchům panelové. Lepení materiálů s nesavým povrchem (např. gumy na gumu, kovy, sklo, apod.).


Do spáry mezi vanou či vaničkou je možno instalovat krycí lištu, s jejíž pomocí se vaše. Baterie pro umyvadlo a vanu Vodovodní baterie Luxo. Vagnerplast Akrylátové otočné umyvadlo pro bytová jádra MK389. Myslíš takové ty panelákové s otočným umyvadlem.


Ty se dají renovovat vložením akrylových vložek do původní vany nebo. Prodám vanu s otočným umyvadlem. Nově přehlednější a rychlejší. Naše nároky pokročily a umakartové stěny, vana s igelitovým závěsem se vsazeným otočným umyvadlem a společnou baterií, ani minimum. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Společně využívají batereii s dlouhým výtokem,. Výrobek je určen ke kompletaci s trojhranným otočným smaltovaným nebo akrylátovým umyvadlem , typ 234. Starší bytová jádra bývala vybavena zvláštním typem umyvadla – otočným umyvadlem , které umožňovalo velmi dobře využít prostor malé koupelny. Toto plechové smaltované umyvadlo svého času vyráběla jediná česká firma, která před nedávnem výrobu ukončila.


Proto se výroby otočného umyvadla ujala česká firma. Vany T-line KLASIK-BYJA s otvorem pro odpad otočného umyvadla jsou určeny k výměnám za původní ocelové smaltované vany, dříve hojně používané v bytových jádrech panelových domů. Jako materiál pro výrobu van série T-line KLASIK-BYJA je použit 1 akrylát o výchozí tlouštce desky mm. Autory van RAVAK jsou úspěšní designeři, ať už se jedná o světoznámé studio Storz proslavené zejména designem luxusních automobilů nebo české studio Design Nosal , jehož vany navržené pro RAVAK sbírají nejprestižnější ocenění za inovativní a dokonale funkční design. Akrylátová vana Kasandra 160xlevá s podporou do bytového jádra s otvorem pro otočné umyvadlo.


Vana s moderním rohovým tvarem. Vyrábí se v levém i pravém prodedení. Orientace se určuje dle pozice odpadního otvoru při čelním pohledu (pro příklad na fotografii je pravé provedení, na nákresu levé). Pro své rozměry je tento typ vany vhodný i do panelové zástavby. Vytváříme inspirativní koupelny promyšlené do posledního detailu.


Pod značkou RAVAK dodáváme komplexní řešení moderních koupelen v podobě ucelených konceptů. Přání majitelů: „V současné době je bytové jádro ještě z původního umakartu s již nefunkční ventilací, vanou, která zabírá polovinu koupelny, umyvadlem s rezavou odpadní trubkou a dveřmi na toaletu. Rádi bychom v koupelně vyměnili vanu za sprchový kout, čímž by vzniklo místo pro pračku a nově umístěné.


Na jednom místě si zařídíte koupelnu i toaletu: vybírejte vany, sprchové kouty, záchodové mísy, koupelnový nábytek i veškeré doplňky. Nakupujte koupelnový nábytek podle ceny, svého stylu nebo podle barvy. Připravit si horkou lázeň v příjemné stylové koupelně můžete díky SIKO i vy. Vyberete si vše, co pro svojí vysněnou koupelnu budete potřebovat.


Základem každé koupelny jsou obklady a dlažba, které jsou významným designovým prvkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky