čtvrtek 29. března 2018

Sekera fiskars x17

Free Shipping Available. Looking For Fiskars X? Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Shop Everything you Need on eBay!


Sekera fiskars x17

Vďaka svojej unikátnej konštrukcii skvele štiepa drevo, a je tak výborným pomocníkom na záhrade pri príprave dreva. Set FISKARS obsahujúci sekeru X, kvalitné rukavice a brúsik € 9€ 6bez dane € 558. Chopping wood - ax Fiskars X, Holzhacken - Fiskars Axt X, Рубить дерево - топор Fiskars X, Siekanie drewna - Siekiera Fiskars X, Tajar la madera - hacha Fiskars X, Odun.


Sekery Fiskars pre rýchlu a pohodlnú prácu s drevom. Dlhodobo najobľúbenejšia a najpredávanejšia značka sekier po celom svete. Fiskars již čtvrté generace jsou navržené pro rozštípnutí i těch nejsilnějších polen jedním úderem. Speciální geometrie ostří a povrchová úprava čepele je doplněná leh.


Sekera fiskars x17

Určena ke štípání středních a větších špalků. Záruka let po registraci. Check out Sew Essentials range of Fiskars and other scissors. Sewing scissors from Sew Essential.


Enjoy 3days Black Friday on idealo. Nová generace seker Fiskars nabízí nejvyšší standard kvality a zpracování pro všechny práce od štípání a sekání po zpracování dřeva a tesařské práce. Fiskars Xje vybavena rozšířenou částí měkčeného plastu na topůrku pro lepší uchopení sekery. Svými parametry je přímo předurčená ke štípání středních a větších špalků.


Sekera fiskars x17

Topůrko ze skelných vláken spojené kompozitně s hlavou zajišťuje maximální odolnost proti poškození. Which Fiskars axe to use for splitting logs of different sizes and different types of wood. Fiskars XSplitting Axe is an easy-to-handle, easy-to-transport choice for anyone who needs to split small- to medium-sized logs with power and speed. Like every X-Series Hatchet or Axe, the Xcombines perfected weight distribution, advanced blade geometry, an ultra-sharp edge and virtually unbreakable design to maximize your performance.


Díky svojí unikátní konstrukci skvěle štípe dřevo a je tak výborným pomocníkem na zahradě při přípravě dřeva. Se sekerou Fiskars X Vám půjde práce rychle od ruky, díky unikátnímu tvaru čepele je přáorava dřeva hračkou. Svojimi parametrami je priamo predurčená ku štiepanie stredných a väčších klátov. Porisko zo sklených vlákien spolu kompozitných s hlavou zaisťuje maximálnu odolnosť proti poškodeniu. While moving the logs for later processing, I had time to reflect on the performance.


The wedge designed head is good for splitting medium sized logs, while not significantly sacrificing its ability to limb. Vyberte si tu správnou sekeru podle úkolu. Fiskars is a leading brand that provides functional, user-friendly and lasting design solutions for hand tools and beyond. Fiskars products respond to genuine inspiration and drive to get the job done well in the most effortless and intuitive way.


Sekerka je vhodná pro štípání menšího množství čerstvého dřeva nebo na občasné používání. Zahnutý konec topůrka brání vyklouznutí z ruky. Díky své unikátní konstrukci vám ušetří nejen mnoho sil, ale je možno s ní pracovat po dlouhou dobu bez zbytečné únavy zad a paží.


The Fiskars Xis a medium-sized splitting maul. The keil shaped forged axe head pushes the wood apart and helps to quickly and effectively cleave small logs or firewood. Vhodná pro dělení menšího množství dřeva či příležitostné použití. Fiskars štípací sekera Xje určena pro středně velké kulatiny o průměru cca cm.


Fiskars Splitting Axe M Xfor medium size logs with diameter of more than 20cm. Handy axe size especially for splitting smaller quantities of fresh wood or occasional use.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky