úterý 13. března 2018

Podložky pod kola se změnou rozteče

Duralová rozšiřovací podložka pod kola se změnou rozteče. Změna rozteče ze 4-díry na 4-díru. Nechcete se prokousávat následujícím textem?


Celková objednávka musí být alespoň na dvě podložky a více! Protože je velké množství roztečí a středových děr, může se stát, že zde nenaleznete vhodnou volbu. Podmínkou je však zachování počtu děr nebo šteftů.


Do podložky je možné zalisovat jak závitové vložky tak i štefty. Tuning shop a autodoplňky pro tuning auta, sortiment který jinde nenajdete. Samotné kolo je potom přišroubováno k podložce, buď do stejné nebo změněné - požadované rozteče. Podložky se změnou rozteče.


Podložky pod kola se změnou rozteče

Do takové podložky mohou být zalisovány buď. Působíme na trhu již mnoho let, obsloužili jsme desítky tisíc spokojených zákazníků, jsme si jisti, že budete s nákupem spokojeni. Do poznámky prosím uveďte o jakou změnu rozteče se jedná.


Nebo typ Vašeho auta a typ auta ze kterého kola původně jsou. Ty mohou být vlisované na stejné rozteči jako má auto nebo jako změna rozteče. S jejich použitím odpadá problém s namontováním kol původně. PODLOŽKY SE ZMĚNOU ROZTEČE. ReviloShop - vyrábíme podložky pod kola se změnou rozteče se závitovými pouzdry.


Podložky pod kola se změnou rozteče

Vysoká kvalita, dlouholeté zkušenosti. Rozšiřovací podložky JR. Pokud se Vám zdá, že jsou kola vašeho vozu moc utopená, pomocí správné podložky je možné kola posunout více směrem ven.


Kč (5€) běžně do 3-5. Alu kola Barvy na brzdy Bezpečnostní šrouby a matice Čepičky ventilků. Z toho polovina děr je průchozí a druhá polovina děr je pak se závitem. Sháním podložky se změnou rozteče z 5x1na 5x1- podmínka, musejí být co nejtenčí.


Podložky pod kola se změnou rozteče

Vím o jedněch co jsou 22mm široké, já bych potřeboval menší. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů podložky pod kola. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Ve filtry vyberte auto na které chcete podložku na změnu rozteče namontovat. Proto dbejte velké opatrnosti pří výběru a nebo si nechte od nás poradit, protože zde je opravdu bezpečnost na prvním místě. Pokud máte alu kola v jiné rozteči než máte náboj kola.


Podložky pod kola se změnou rozteče

Dají se často použít tzv. Musí se však vždy ověřit, zda je možné pro daný model auta je vyrobit. Odkazy na odborné recenze. Jsme jeden z největších českých tuning eshopů, nabízíme více než deset tisíc výrobků - auto tuning doplňků za bezva podmínek, nabízíme různé spoilery, tuning nárazníky, alu kola , čirá optika, dále třeba xenony, chrom lišty a spoustu dalšího. Prodám duralové podložky pod kola se změnou rozteče z 5x110x61(auto) na 5x112x51(kolo).


Vlisované závitové pouzdra M14x5. Možno i jiné šířky a rozteče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky