pátek 16. března 2018

Porcelán leander 1946

Karlovarský Porcelán independent plant 04. See the Factory Mergers, Associations and Nationalizations table. Malá vázička leander jako dárek zdarma. Osobní převzetí v Praze nebo zaslání poštou při platbě předem. Místo předání - stanice metra Depo Hostivař nebo u Mall.


V případě zaslání poštou poštovné 1K. Ostatné - Ruzovy porcelan bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Popis: Nabízím hrnečků z růžového porcelánu zn. Růžový porcelán z porcelánky Leander Loučky u Karlových Varů. Barva růžové porcelánové hmoty je nejvěrněji zachycena na obráku kávové sady pro osob.


U všech výrobků je barva ve skutečnosti pochopitelně STEJNÁ. Aukro Starožitnosti a Umění Porcelán Hrnky, šálky, koflíky. Nabídka už bohužel skončila, al.


Sabina is a set of tableware still available on the Leander website and what makes it really beautiful is the generous use of gold in the decoration. Prodám růžový porcelán značek Leander (dvě vázičky na foto nalevo) a HC. Dohledat skončený inzerát už není nemožné, přesvědčte se v. CENA 15- Kč ODPOVĚDĚT NA INZERÁT doposud žádný zájemce 20. Výrobce: Leander 1RGK, China of Bohéme.


Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi tu nechat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. A képeken látható szép állapotban. Használatba véve nem volt. Kérjük tájékozódjon a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt található információkról.


This is a beautiful, delicate, small cup and saucer by Leander. It is in excellent condition and would make a great piece for a collection. Please look at the pictures for the best description. Platnost tohoto inzerátu skončila a již není možné na něj odpovídat. Dobrý den, nabízím značkovou čajovou soupravu - 2x šálek s podšálkem, tác, cukřenka.


History of the factory. Hunt and Sons, Boston - for construction of a porcelain factory at the site of the previous Rudger’s brick plant. This beautiful set has a purple and lavender floral motif with gold trims. Rózsaszín alapon kézzel festett virágok és 14.


Sorszámozott és formaszámozott. Každý den stovky novinek v nabídce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky