pondělí 26. března 2018

Utahovani hlavy felicia

Zdar Šoumeni, dnes uvidíte, jak vyměnit těsnění pod hlavou u Felicie 3MPI. Možná to někomu poslouží jako návod a pomůže to. Budu rád za KOMENT, LIKE A ODBĚR.


S novou kompletní řadou šroubů hlavy válců od firmy Elring ušetříte čas a peníze. Nyní je totiž vše k dispozici od jediného dodavatele: těsnění hlavy válců a odpovídající sada šroubů hlavy válců. Hlava motoru Škody Felicia 1. MPI vychází z výborně navržené hlavy pro Favorita se srdcovitými spalovacími prostory.


Tyto spalováky vynalezl Harry Weslake. MPI - Po vymene hlavy a tesneni nema vykon. Tak jsem ted nechal menit na felde tesneni pod hlavou (trosku se ztracela voda) a hlavu jsem u jedne firmy v ostrave vymenil za repasovanou s doplatkem, ktera se timto zabyva, takze hlavu mam srovnan. Utahovací moment hlavy a vahadel 1. MPi a potřeboval bych vědět jakým momentem utáhnout hlavu a taky vahadla ventilů.


Určitě už to tady i někdo řešil takže pokud víte o nějakém schopném odkazu tak i za ten budu rád. Tyto nože jsou v drážce hlavy posuvné a mají nejčastěji úhel 45°, případně 46° či 31° (frézovací hlavy ) a 60°, příp. Po výměně chladiče jsem za měsíc dolil cca 1l vody,evidentně se někde ztrácí,spoje suché. Na víčku emulze,spíše jezdím po městě. Jak dlouho by mělo vydržet těsnění pod hlavou?


Hlavy šroubů a vrutů - správné nářadí pro utahování a povolování. Pokud jde o hřebík, je to jednoduché - stačí pouze kladivo. Náhradní díly ,autodíly Škoda Felicia. Autodíly Škoda akční nabídka.


Sada rozvodů Octavia originál Škoda. Sponzoruje: Autoprofishop. Autochemie se SLEVOU až ! Moderátoři: standokan, Martin. Potřeboval bych zjistit utahovací moment šroubů hlavy válců u fabie a případně postup utahování a opačně. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Felicia I umožňuje vybrat každému automechanikovi vše, co potřebuje pro svou autodílnu. Vybírat můžete z karosářských dílů Škoda Felicia I, plynových vzpěr, světlometů, bezpečnostních airbagů Škoda Felicia I, zpětných zrcátek a vnitřního vybavení Škoda. Maximální možné utažení šroubového spoje je dáno velikostí a materiálem šroubu nebo matice.


Nevýhodou je malá dosedací plocha hlavy. Dvanáctihranná hlava – Tento šroub snese vysoké utahovací momenty a používá se hlav-ně u motorů s vysokým výkonem. Vymontované zapichujeme do lepenkové desky! Když se podíváš do každé příručky na rozvody apod. Zásada je začínat vždy odprostředka.


Samozřejmě problém nastává např. Nářadí je potřebné k pravidelné údržbě a opravě automobilu. Pro tu nejlepší péči jsou vhodné ty nejkvalitnější doplňky a nářadí, které můžeme zakoupit na našich stránkách.


SKODA FELICIA I (6U1) - hlava, vačka. Takže nové a jedině nové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky