úterý 27. března 2018

Sifonová láhev retro

Sifonová láhev retro

Je ideální nejen domů, ale i do. Náhradní kompatibilní jehla pro retro sifonové a šlehačkové lahve od firmy Kovočas. Specifický tvar s drážkou po straně jehly. Velmi stará sifonová láhev s nápisy.


Dobrý stav viz foto-jen na dně povrchový oťuk (viz poslední foto). Dopoledne nevolejte,prosím raději o komunikaci mailem. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Během okamžiku pomůže uhasit žízeň osvěžující šumivou sodovkou. Lze použít též k nástřiku long drinků, koktejlů, vinných střiků, ovocných. Jednoduchá obsluha a snadné čistění. Láhev je určena na výrobu sodové, perlivé vody.


Sifonová láhev retro

Retro sifonová opletená láhev je zpět. Servírování je opravdu jednoduché, stačí zmáčknout páčku a pohodlně dávkovat, jako zkušený barman. Vítejte v internetovém obchodě firmy SIFOS s. Naleznete zde kompletní sortiment produktů nabízených společností SIFOS. Popis: v původním funkčním stavu. Možnost zaslání za 1Kč poštou.


Hlava pro sifonovou lahev KOVOČAS - retro. Máte doma nefunkční sifonovou lahev KOVOČAS a již nepomahá oprava, ani výměna těsnění ? Právě pro Vás jsme do nabídky připravili náhradní hlavu pro sifonovou lahev KOVOČAS - opletenou drátem. Speciální vložka z ušlechtilé oceli ve výpusti zajistí ještě šumivější koktejly a long drinky. LAHVE NA VÝROBU SIFONU A ŠLEHAČKY. LISS Stoupací trubička, sifonová lahev SODA l, KOVOČAS 1l.


Sifonová láhev retro

Elli totiž věděla, že ji sháním a moc po retro sifonu toužím. V inzerátech je jich docela dost, většina s nějakou závadou, nebo nekompletní. A téměř ihned se také skleněná nádoba opatřená drátěným obalem rozšířila do většiny tuzemských domácností.


Sifonová láhev se v československých obchodech objevila někdy v 60. Lidé si mohli díky tomuto vynálezu snadno vyrobit sodovku doma. Tradiční záležitost - domácí sifonová láhev. Moderní, nerezové provedení. Efekt při přípravě míchaných nápojů zaručen, domácí sodovka tak, jak má být.


O nás Obchodní podmínky Odstoupení od smlouvy Reklamace Ochrana osobních ú. DOPORUČUJI NOVÉ TĚSNĚNÍ NA NETU OD 5KČ ZA KUS - CELÁ SADA 20KČ. Zásilku odesílám do dnů od přijetí platby-většinou to stihnu dřív, dle přání zákazníka - zásilky do zahraničí dle tarifu České pošty. Mrkněte i na moje další aukce. Sifonové a šlehačkové láhve, bombička sifon Kayser, bombička šlehačka, láhev stříbrná šlehačková, láhev 1l nr sifonová.


V případě přepravní společností GLS je sice dobírka možná, ale pro vaši bezpečnost doporuču.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky