čtvrtek 22. března 2018

Zelák 20l

Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. Bay Gifts to the Rescue.


Keramický glazovaný hnědý lesklý 20l zelák s víkem. Pod hrdlem jsou kvůli lepší manipulaci přidělaná keramická u. Součástí je poklička i zátěž. P oměr plnění zeláku zelím je 95. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Glazované výrobky z keramiky se vyznačují nepropust.


Zelák je vyrobený na Slovensku. Sudy na zelí nezasíláme, možnost pouze osobního vyzvednutí. Poměr plnění zeláku zelím je 95. Velice kvalitní sud na zelí vyrobený z přírodních materiálů.


Vhodný k nakládání zelí,masa nebo okurek. Tradiční keramické hrnce určené na kvašení okurek, nakládání zelí a masa. Pro výrobu výrobce používá vlastní výrobní hmoty a glazury. Technologie výroby umožňuje vyrábět litím, zatáčením i lisováním. Používané glazury jsou zdravotně nezávadné.


Hrdlo nádoby lemuje hluboký járek na vodu, zabraňující přístupu vzduchu do nádoby. Barel zelák l plast. Plastový barel na zelí nebo okurky, neboli zelák o objemu 20l. Slouží zejména k přípravě doma nakládaných pokrmů, jako jsou kvašáky, zelí, utopenci, ryby, sýry a další lahůdky nakládané do oleje nebo octového nálevu.


Právě jsme koupili malý 5L zelák a zkoušíme i netradičně nyní na jaře. Do 5L zeláku se vešlo cca 4kg zelí, tak aby šlo zatížit a zbyla malá rezerva. Zelí bylo 5kg, po očištění mohla být čistá váha 4kg. OBAL, keramika JSME V TOM SPOLU.


Balíček přivezeme ještě dnes, nebo zítra. Expresní doručení v Praze. Created with sketchtool. Vyrobeno tradičním způsobem z přírodních materiálů. Zzboží vozíme pouze s přepravcem Toptrans kde je jistota doručení zboží v pořádku.


Přihlašte se zdarma k odběru! Vaše e-mailová adresa je u nás v bezpečí, přečtěte si naše podmínky zpracování osobních údajů. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Nejlevnější e-shop Hookahshop.


Zboží za akční ceny, slevy. Sud hrnec na zelí keramika zelák. Při převzetí zásilky je nutné ji ihned zkontrolovat před přepravcem, na případné pozdější reklamace nebude brán zřetel.


Tvar má kónický, kdy se v horní části, kde jsou připevněná keramická ucha začne opět uzavírat. Horní ohraj je poté kolmý rovný pruh. Na něm je položené víko. Internetový obchod drento.


Pokud budete mít specifický požadavek např. Je vyroben z užitkové glazované keramiky, která nepropoušt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky