pátek 16. března 2018

Oběhové čerpadlo myčka whirlpool

Get Whirlpool Spare Parts. Stock and Ready to Ship. Free Shipping Available. Looking For Whirlpool ? Find great deals on eBay for whirlpool and samsung. Dotaz na výrobek Doporučit výrobek Porovnat Tisk Přidat do oblíbených.


Oběhové čerpadlo je náhradní díl do myček Bauknecht. Subscribe Subscribed Unsubscribe 188. Suma sumárum mě to stálo 7Kč. Předchozí čerpadlo vydrželo let, což je úctyhodné.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Prodám náhradní díly z myčky,mimo řídícího modulu a výkon.


POJEZDY - ložiska horního koše na myčky FAGOR za 150. Kč,vypouštěcí 30mikrospínače,hadice,rozvaděč vody,atd. Popis: Plně funkční, odzkoušené oběhové čerpadlo pro myčky Whirlpool s BLDC motorem, viz foto zapojení, pasuje do mnoha typů. Před výměnou oběhového čerpadla je nutné zkontrolovat těsnost vany myčky – hlavně jímky filtru.


Prodám nové, nikdy nepoužité oběhové čerpadlo Askoll M 202. Důvod prodeje = opravu jsme nakonec nerealizoval. Záruka let na čerpadlo Tuto záruku poskytuje společnost Whirlpool CR, spol.


Oběhové čerpadlo myčka whirlpool

Záruku let na vypouštěcí čerpadlo motoru zákazník získává po registraci spotřebiče. Vlastnosti produktu Myčka nád. Hm, oběhové čerpadlo je totálka,myčku je neopravitelná. Jen čerpadlo by vyšlo na 5t,a oprava,resp.


Bo to oběhové čerpadlo je vyvedené po celé myčce. Myčka byla stará let,tak jsme jí neopravili,ale jen za dojezd si servisák řekl o 5kč. Vypouštěcí čerpadlo do většiny myček Indesit a Ariston.


Kompletní vypouštěcí čerpadlo na automatickou pračku WHIRLPOOL. Nechám jí klidně minut a pořád prostě běží. Rozbitá myčka už rozebírají maminky na webu eMimino. Pokud není nic ucpané, tak bych tipla čerpadlo myčky.


Pokud myčka nádobí nevypouští vodu , je pravděpodobně vadné vypouštěcí čerpadlo. Stejně i když je myčka při vypouštění příliš hlučná , znamená to, že je čerpadlo již opotřebované, nezbývá jen výměna. Doba dodání: dostupný do -dnů. EElektrické připojení.


Myčka má problém s elektrickým napětím – napětí je příliš nízké nebo žádné. Zkontrolujte elektrické připojení. Pokud se chyba bude opakovat, kontaktujte servisního technika.


Vybírejte si Čerpadla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Tato netěsnost bývá totiž hlavním důvodem závady topného tělesa - myčka signalizuje chybu E15. Pro přetěsnění jímky je doporučené použít tuto sadu pro utěsnění orig.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky