úterý 27. března 2018

Litinové plotny na sporák

Podívejte se na sporáky s dlouholetou tradicí. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Pokud hledáte litinový plát na Vaše kamna či kachlový sporák , tak jste zde správně. Na těchto stánkách naleznete široký sortiment litinových plátů.


Nabízíme pláty hladké i žebrované, úzké a široké, s falcem, ale i bez falce, ale také pláty na grilování anebo pláty masivní. Veškeré litinové pláty zasíláme. Na sporáky, vařiče a horkovzdušné trouby dodáváme náhradní díly jako jsou náhradní elektrické stočené ploténky, litinové plotny a keramická topná tělesa sálavá.


Výběr sporáku je v první řadě nutné přizpůsobit dostupnému zdroji energie - na trhu najdete sporáky elektrické, plynové a také kombinované - u těch je nutné mít na jednom místě, jak přívod elektřiny, tak přívod plynu. Najdete zde nejběžněji používané kamnové pláty v České republice a na Slovensku. Nabízíme Vám plné litinové pláty několika délek i šířek a litinové kamnové pláty s jedním, dvěma a třemi otvory pro kulaté plátky. Pro litinové tály a litinové plotny s otvory, které již máte doma nabízíme náhradní kulaté.


Liší se výkonem a průměrem, který je nutné dodržet. Elektrický sporák je tvořený varnou deskou ve formě litinové plotny , sklokeramické či indukční desky, a elektrickou troubou na pečení. Obě jeho části jsou poháněny elektrickou energií.


Víko plotny lze použít i jako plotýnku na plynový sporák a na pečení bramborových placek na sucho. Litinový plát na kamna , klasický plát jako náhradní díl pro Váš kachlový sporák na chaloupce v různých délkách naleznete právě v této kategorii. Nabízíme kvalitní nerezové mřížky a rozptylovače na sporák , které vydrží dlouho sloužit a neprlopálí se. Rozptylovače plamene využijete pro rovnoměrný ohřev hrnců a jiného nádobí (zejméná skleněné nádoby rozptylovače vyžadují).


Litinové pláty 6xaž 6xpalců jsou opatřeny vystužu. Průměr plotny : 1mm Vnější průměry:. Plotny topné litinové. Volněstojící sporáky, litinové , plynové, kombinované nebo sklokeramické sporáky do každé nové kuchyně. Vestavné spotřebiče zvýší funkčnost Vaší kuchyně.


Králové kuchyně z dob nedávno minulých. Tradiční sporák neslouží jen k vaření. Zatímco na plotně uvaříte voňavou bramboračku, lahodnou a sytou jako od babičky, v troubě se vám mezitím může péct mramorová bábovka, sporák zároveň vykouzlí v kuchyni útulné teplíčko.


Za tuto dobu jsme získali spoustu zkušeností s jednotlivými výrobky, které vám rádi předáme. Praktický a výkonný sporák. Ve spodní části je prostor, který lze uzavřít dvířky.


Ohniště je vyloženo šamotovými deskami, součástí je litinový rošt. Přívod primárního vzduchu je regulovatelný přes popelník. Každý den stovky novinek v nabídce.


A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Stylový litinový sporák na tuhá paliva s plotýnkou na vaření a troubou na pečení od německé značky Globe-Fire. Tento litinový sporák vytváří příjemné a dlouhotrvající teplo a domácí atmosféru.


Zažijte tu pravou radost z vaření od začátku do konce! Generacemi prověřený způsob vaření a pečení zajistí jedinečnou chuť všech připravovaných pokrmů. Sporák umožňuje - topit, vařit, péct, smažit. Sporáky na dřevo navíc pomohou ušetřit za elektřinu a také topení. Indukční zóna pomocí magnetického pole zahřívá pouze dno nádobí.


Jejich provoz je celoročn. Zahřátí nádobí je okamžité, stejně tak je okamžité i vypnutí zahřáté zóny. Pro vaření na indukčních zónách je nutné používat speciální nádobí vhodné pro vaření na indukčních deskách (dno nádoby musí být magnetické).


V okamžiku, kdy víte, kde bude sporák umístěn, přichází na řadu otázka týkající se zdroje potřebné energie. Na výběr máte nejčastěji z plynu a elektřiny, méně obvyklé jsou potom sporáky na pevná paliva. Zásadní vliv na vaše rozhodování bude mít samozřejmě to, který z energetických zdrojů je vám dostupný. Využít jej můžete nejen na vytápění místnosti, ale také na vaření, ohřívání a pečení pokrmů.


Kuchyňské sporáky na tuhá paliva se perfektně hodí především pro rodinné domy, chaty nebo chalupy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky