úterý 13. března 2018

Desky s kroužkovou vazbou

Desky s kroužkovou vazbou. Hodnocení produktu:. Určeno především jako ochrana titulní strany dokumentu. V balení 1kusů, cena za ks.


Desky s kroužkovou vazbou

Zadní desky i přední desky (krycí fólie) pro plastovou i drátěnou kroužkovou vazbu. Krycí fólie a zadní desky se používají jako obálka ke kroužkové a drátěné vazbě a chrání přední a zadní stranu dokumentu před přílišným opotřebením. Ideální pro každodenní využití.


Každá strana má v hlavičce místo pro uvedení. S velikosti AČERNÝ S kovovým penloopem. Pro ty, kteří mají rádi kvalitní materiály, jednoduchost, praktičnost a kvalitu ruční práce - ručně vyrobené kožené zápisníky z kvalitní hovězí usně (pravé kůže) s kroužkovou vazbou se 1linkovanými listy o velikosti A4. Kašírovaná kartonová lepenka. Získejte nejnovější novinky a speciální slevy.


Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit. Pokud to chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním ozná. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte.


Můžete mi tu nechat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Slouží především jako ochrana zadní strany dokumentu. Zároveň se celý svázaný dokument zpevní, protože desky jsou vyrobeny z kvalitního pevného kartonu. Součástí desek je poznámkový blok s logem Bugatti.


Konferenční desky obsahují poznámkový blok s stranami linkovaného papíru. Portfolio se zavíráním na zip, kroužkovou vazbou , jednou kapsou na zip a přihrádkami na dokumenty. Pero a příslušenství není součástí produktu.


Portfolio je vybaveno zpevněným uchem pro praktické přenášení v ruce. Může být potažen i černým sametem, příplatek 1Kč. Hřbetní vazba (cm) je zesílena černým plátnem nebo sametem. Typ: desky S kroužkovou vazbou Rozměr: x cm.


Desky s kroužkovou vazbou

Zboží je v kategorii Třídění a archivace. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Blok s boční kroužkovou vazbou.


Listy z velmi kvalitního hladkého 90g papíru. Tisk dokumentů s kroužkovou vazbou. Pomůžeme Vám nejen s vazbou do pevných desek, ale také s kroužkovou vazbou , termovazbou a vazbou kovovými skobami. Na místě také kopírujeme, tiskneme a skenujeme dle Vašich potřeb až do formátu A3.


Na zápisník je možné vyrazit jméno, iniciály nebo logo. Výbava: kroužková vazba na zakládání dokumentů otevřená přihrádka na dokumenty v. Volit můžete mezi linkovanými bloky s měkkými a pevnými deskami, mezi různými materiály, designy a barvami. Nabízíme i tematicky či designově zaměřené zápisníky s linkami nebo náhradní linkované náplně do bloků s kroužkovou vazbou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky