pondělí 26. března 2018

Digestoř bez odvodu vzduchu

Další využití recirkulačních digestoří bez odtahu je v kuchyních, kde by bylo příliš složité nebo cenově nedostupné vést odtah digestoře vně budovy. Určitou roli také hraje vzdálenost digestoře od komína. Při recirkulačním provozu digestoře je okruh bez odtahu mimo místnost.


V takové situaci musíme (chtě nechtě) vybavit digestoř uhlíkovým filtrem. Výhodou je samozřejmě rychlejší a.

O čistý vzduch se stará zejména omyvatelný hliníkový filtr s polyuretanovou pěnou. Velmi kvalitní komínový odsavač par udrží vaši kuchyni čistou a bez nepříjemných pachů z vaření. Výsuvný odsavač par se třemi stupni výkonu zajistí svěží a zdravý vzduch během vaření.


Omyvatelný filtr a LED osvětlení dělají z tohoto odsavače par skvělého pomocníka při vaření. Spotřebiče v kategorii A mají přívod vzduchu i odvod spalin přímo do místnosti, v níž jsou instalovány. Druhou, stejně důležitou částí, je odtahové potrubí.


Pracovní výkon digestoře Sofia se stylově nakloněným šikmým skleněným předním krytem lze nekomplikovaně přizpůsobit procesu vaření díky několika úrovním výkonu.

Standardně je pro vedení vzduchu používáno odtahové potrubí vyústěné do ventilačního komína či šachty. Recirkulační digestoře odsávaný vzduch čistí přes uhlíkové filtry a vracejí jej zpět do místnosti. Recirkulace je řešením pro objekty neumožňující instalaci odvodu vzduchu mimo budovu, např. Pro správné odsávání par je dále důležitá samotná konstrukce digestoře.


Jde například o pozice a celkovou plochu filtrů, hloubku digestoře, vnitřní vedení vzduchu a taktéž o provedení odtahového potrubí, které by mělo mít co nejkratší cestu bez zbytečných záhybů, ať se nepřipravujete o výkon. Dobrý den, ano, tuto digestoř lze použít i na recirkulaci (tudíž bez odvodu do komína). B, žárovkové osvětlení, odtah do komína nebo recirkulace. Při výběru nové digestoře nejprve zjistěte, zda máte zajištěný odtah vzduchu do komína, nebo skrz zeď. Toto číslo vám prozradí, kolik vzduchu se přibližně nachází v konkrétním prostoru.


Digestoře GUZZANTI MORA Amica PHILCO a další. Výkon požadované digestoře by pak měl tento objem vyměnit alespoň desetkrát za hodinu. Obzvláště praktická je konstrukce.


Prach, výpary a plyny, s tímto vším je možné se setkat v průmyslových halách. Co to znamená pro plíce a celý organismus člověka? Asi každý ví, že se nejedná se o příliš zdravý koktejl.


Například prach patří k nejrozšířenějším.

Po tomto zásahu klimatizace funguje jak má, hadice je již jen trochu teplá, více méně pouze vlažná, přístroj se automatick. Pokud ale možnost odvodu vzduchu mimo kuchyni nemáte, je většinu odsavačů možné vybavit uhlíkovými filtry, které pohltí aromatické složky a vyčištěný vzduch je poté vháněn zpět do místnosti. Nepoužívejte digestoř bez hliníko - vých filtrů a nedemontujte filtry za provozu. Zpětná klapka se používá při režimu odtahu.


Vkládá se na výstupní hrdlo digestoře a při odvodu výparů přímo do komína zabraňuje pronikání studeného vzduchu zvenčí do místnosti. Ale v posuzovaném případě se digestoř použila,. Tato digestoř při svém provozu zásadním způsobem ovlivnila.


Tento odsavač par byl navržen tak, aby doplnil kuchyňské ostrůvky, které bývají součástí moderních kuchyní. Pyšní se výkonným motorem, který zajišťuje účinné odsávání výparů bez ohledu na velikost kuchyně. Pokud máte digestoř v kuchyni s vícevývodovým ventilátorem rozbočeným za zpětnou klapkou, tak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky