středa 7. března 2018

Drapák na dřevo

Drapáky a kleště na kulatinu, drapáky a kleště na dřevo. Nejširší nabídka vysoce odolných manipulačních kleští na dřevo , půdních lopat, drapáků na klest, polypových drapáků a štípacích hlavic za příznivé ceny. Hydraulické ruky pro manipulaci s biomasou.


Drapák na dřevo

Stacionární hydraulické ruky, ruky na kovošrot, nebo jednoúčelové hydraulické ruky pro udžbu jezů. Jsme přímo výrobci hydraulických ruk a drapáků. Nabízíme drapáky na dřevo , na klest, včetně nástaveb na sypké hmoty a na balíky slámy. Drapák na dřevo a kulatinu pro nakladače. Zařízení na skutečné demolice, práci.


Součástí ceny upínací deska, hydraulické hadice s rychlospojkami, instalace u vás. Záruka na drapák roky. Lesnický drapák na dřevo. Montuje se na rám paletizačníc. Přídavný drapák slouží jako pomocník při potřebě přidržet náklad (přidržovadlo).


Drapák na dřevo

Stroje - Drapak na drevo bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Vyrobeno z vysokopevnostní oceli ! Skladem–ihned k odběru ! Naviják, štípačka, štípací poloautomat, rotátor, hydraulika, drapák , Tajfun, Baltrotors. Nabídka lesní techniky a příslušenství. Drapky na hydraulicke ruky pre pracu s drevom a konarmi. Profesionalne drapaky HSP Grippen pre vyvazacie supravy, stiepkovace a lesovozy. Hľadať v tovare Hľadať v článkoch.


Drapák na dřevo

Prihlásenie Nová registrácia. Traktorové kontejnerové přívěsy. Nosnost včetně kontejnerové nástavby tun ! Kapacita sklápění tun ! Možnost manipulace za současného použití nosných vidlic vysokozdvižného vozíku Nosná deska: ISO III.


Lehké drapáky na dřevo řady HDL. HDL se vyznačují nízkou stavbou s horizontálním hydraulickým válcem. Je vhodný pro nakládání klá větví, pražců a podobných dílů. Zavěšení drapáku je možné s natáčecí hlavou s. Výhody: Vysokopevnostní ocelová ramena pro maximální životnost. Zpětný ventil zabudovaný do hydraulického válce udržuje náklad v bezpečí, pokud.


Drapák na dřevo

Tento web používa súbory cookies. Vhodný pro přepravu a nakládku dřeva, kulatiny a obdobného materiálu. Je často využíván v dřevozpracujícím průmyslu, na skládkách dřeva, na pilách, při nakládce a vykládce. Kleště na kulaté balíky.


Otočný drapák na dřevo. Míchací lopata na beton.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky