úterý 20. března 2018

Vitrolept

Vitrolept

Entreq Grounding Box Expert Dealer, Wide Range in Stock, Demo Boxes Available, Call Us Now. SanDisk RescuePRO for Flash Media Recovery. Easy to Install and Easy to Use. Vitrolept A - Leptací pasta na sklo 40g.


Součást balení obsahuje dřevěnou špachtli a gumové rukavice. Efkoglass krém - leptací krém na sklo 10g. Voskový krycí lak 50ml.


Tekutý prostředek pro leptání skleněných povrchů. Na čisté a odmaštěné sklo naneseme leptací prostředek a necháme několik minut působit. Poté krém setřeme zpátky do lahvičky. Pak dobře opláchneme vo.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Krémovitý prostředek pro leptání skleněných povrchů. Poté setřeme zpět do lahvičky a důkladně opláchneme vodou. Je vhodný pro tvorbu dekorací za pomocí šablony apod. Sklo je po aplikaci pasty matné a zbělá.


Před použitím je nutné povrch skla důkladně očistit a odmastit. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá. VITROLEPT B - tekutý leptací prostriedok na sklo,70g. Najskôr objekt určený k leptaniu zbavte nečistoty. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Výtvarné potřeby Kreativ, Praha (Prague, Czech Republic). Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Objednávky je možné si vyzvednout na naší prodejně Hodolanská 1 Olomouc. Leptání představuje nijak zvlášť nákladnou techniku zdobení skla, která dá běžným předmětům ve vaší domácnosti „umělečtější“ podobu.


Slovo „leptanie skla kyselinou a pieskom“ v slovenskom synonymickom slovníku. Preložiť slovo „leptanie skla“ zo. Fin read and cite all the research you. Potřebuji trvale zaslepit minikameru na mobilu. Objektiv je krytý sklem, asi jde o Gorilla Glass.


Zatím tam mám přelepku ze samolepící fólie, ta ale nevydrží a posouvá se. Na přání vkládám návod na leptání skla. Nejlepší možnost je dělat venku a nebo někde v místnosti, kde můžete větrat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky