pátek 16. března 2018

Spodnicka pod kratke saty

Spodnička (krinolína) tylová pod šaty i sukně. Díky tylu a vrstvení bude tutu sukně nebo šaty v opravdu luxusním vzhledu. A přesně takovou najdete v naší nabídce.


Na výběr je několik barev spodniček pod sukně či šaty. Bílá krátká spodnička pod plesové večerní krátké společenské šaty s kolovou sukní.

Dobře se obléká i dobře drží na těle. Spodnice sukni u koktejlek hezky pozvedne a obohatí. Spodní volán spodničky může vykukovat z pod sukně a hezky sukni ozdobí.


Bohaté šifónové a tylové spodničky střižené nejen pro vintage šaty à la 50. Pak neváhejte a pořiďte si pod retro šaty , společenské šaty či svatební šaty spodničku. Sukně vašich šatů získá krásně na objemu a perfektně skryje i nedostatky.

A váš outfit bude dokonalý. Vybírejte ze široké nabídky na eshopu Modion. A-střih pro šaty s velmi úzkým pasem a nadýchanou sukní. Skladem máme klasické áčkové spodničky , spodnice se třemi kruhy, tylové spodnice a nebo spodnice pro extra botatý objem šatů. Pokud si s volbou spodnice nevíte radi, obraďte se na nás a vhodný typ spodničky vám rádi poradíme.


Oblečenie - Spodnicka pod bazár. Vyberajte z 2inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Modely spodniček značky Banned nejsou průhledné, takže je můžete nosit i samostatně jako sukni. Krátké spodničky pod šaty se postarají o nadýchaný vzhled kratších šatů či sukní ke kolenům. Dostupné barvy jsou černá či béžová. Velikosti jsou dostupné S -2XL.


Spandex dobře drží tvar, oblečení z něj je pohodlné, dobře padne a je příjemné na těle.

WAU efekt spoločenských šiat. Noblesa, šarm, módny objem. Slúži na vytvarovanie šiat do požadovaného tvaru. Vyrobím na mieru k spoloče. Pas je natolik elastický, že je možné spodničku použít i pod sukni pro dospělé ženy.


Bílá nebo černá spodnička (krinolína) pro dětské slavnostní šatičky. Rudě červená sukýnka z lehkého tylu materiálu je vhodná pod příliš krátké šaty , na zvětšení objemu sukně nebo jako baletní sukýnka. Je na zavazování, skládá se ze dvou vrstev a délka je cm. Bohatá spodnička vyrobená ze dvou vrstev ORGANZY podšité jemným SOFT TAFTEM, široký elastický pás zakončený do gumy.


V naší šicí dílně vyrábíme spodnice na míru. Internetový prodej spodniček pod svatební šaty. Průsvitné šaty a co pod ně - Hezký večer všem, prosím o radu. Koupila jsem si přes internet nádherné růžové šifonové šaty , bohužel mi z fotek nedošlo, že budou celé poměrně průhledné.


Podrobnosti V případě zájmu o zapůjčení se prosím objednejte na zkoušku. Podrobnější informace o dodací lhůtě šatů na objednávku jsou k dispozici na dotaz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky