úterý 27. srpna 2019

Leptací pasta na sklo praha

Pastu nanášíme pomocí špachle ve výšce cca 1mm a nechá se min. Potom se pasta může vrátit zpět do původní nádobky k dalšímu použití. Vyleptaný povrch se oplachuje pod tekoucí vodou.


Přípravek Vitrolept A ve formě krémovité pasty určený k leptání malých i velkých ploch skla. Je vhodný pro tvorbu dekorací za pomocí šablony apod. Sklo je po aplikaci pasty matné a zbělá.


Před použitím je nutné povrch skla důkladně očistit a odmastit. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá. Použití: Na čisté a odmaštěné sklo naneseme špachtlí leptací krém a necháme několik minut působit (dle požadavku na hloubku leptání). Poté krém setřeme zpátky do lahvičky a ihned opláchneme vodou.


Krém má zelenou barvu, nemá vliv na výchozí odstín - vyleptaný povrch je vždy bezbarvý - zamražený. Silnice k Tescu je výpadovka směr dálnice Praha - Rozvadov. E-shop a výdejní místo Hobby Kohout - provoz nepřerušen. Zboží si můžete objednávat jako obvykle.


Osobní odběr - termín vyzvednutí zboží z e-shopu si dohodněte předem telefonicky na č. Nová leptací pasta Od 1. Ke změně jsme přistupili na základě pečlivého testování především kvůli vhodnější konzistenci a tím i jednodušší aplikaci na skla vozidla. Přestože jsme za celou dobu existence nezaznamenali jediný problém, považujeme stále za důležité. Speciální médium na dekorování skla, zrcadel a oken. Na dekorovaný povrch přiložte šablonu a naneste štetcem tenkou vrstvu. Leptací médium na sklo Magic glass, ml.


Nechte působit minuty, poté opláchněte. Dovozce výtvarných potřeb a velkoobchodní prodej,. VÝTVARNÉ POTŘEBY PRO KREATIVNÍ TVORBU Malování na hedvábí, textilní techniky, barvičky na zdobení skla a porcelánu, leptací pasty. Hmoty FIMO, Cernit, Premo, různé extrudery, textury a formy. Přírodní rýžový papír pro decoupage.


Papír je potištěn vzory speciálně navrženými pro firmu Cadence. Snadné lepení, vhodné na dřevo, lepenku, kov, sklo. Nevyžaduje před použitím namáčení. Přesný rozměr papíru 29x27cm.


Chtěli byste například skleničku doplnit o dekoraci? Proč ne, zkuste dekoraci pomocí leptání. Bude k tomu stačit speciální leptací pasta , folie na sklo a další pomůcky, které uvidíte na videu. Bohaté možnosti tvorby dekorací na sklo. Sami si tak můžete sklo zpestřit nápaditou dekorací.


Ukázka je na rovném skle. Metalická barva na sklo , Dora Glass, ml. Tabulová barva na sklo , ml. Tekuté zrcadlo - barva ve spreji se zrcadlovým efektem, ml. Přilepte šablonu na místo, kde si přejete mít vzor na sklo.


Přetřete leptací pastou šablonu, u jemnějších vzorů si můžete pomoci tyčinkou, která bývá přiložena. Pasta musí být nanesena jen na místa, která si přejete leptat, pokud se omylem dostane na jiná, ihned je omyjte. Doba leptání je přibližně 5-minut. Akrylová vodou ředitelná strukturovací pasta , se kterou vykouzlíte efekt sněhu na dekorovaných předmětech.


Jednoduše naneste špachtlí nebo štětcem na jakýkoliv tvrdý povrch a nechte zaschnout. Pro zvýšení efektu třpytivého sněhu posypejte ještě mokrou pastu bílými třpytkami. Nejprve se barva nanese přímo z lahvičky na fólii. Po zaschnutí se obrázek z fólie opatrně odtrhne a nalepí na požadovaný povrch. Určeno pro děti od let.


Sada obsahuje: ks barev na. Reliéfní pasta transparentní zlatá glitrová ml Marabu Je na vodní bázi a má široké spektrum použití. Můžete s ní vytvořit krásné dekorace a skvělé efekty. Povrch malovaného předmětu musíte nejprve důkladně vyčistit. Vhodné pro malování na sklo nebo porcelán.


Vlastnosti: v praktické tubě se špičkou jednoduché použití, aplikace přímo z tuby. SkLO is a design and manufacturing company with locations in both California ( SkLO US) and the Czech Republic ( SkLO EU). Popeláři na sklo vysypávající kontejner na sklo.


Navíc se popelářům povede shod. Barvy na sklo , Obchod pro šikuly. Kvalitní a levné stěhování Praha to je stěhování kvalitně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky