pátek 30. srpna 2019

Termohrnek s vlastním potiskem

Cestovní termohrnek plechový stříbrný Cestovní termohrnek s potiskem stříbrný. Stříbrné hrnky jsou nejlepší pro potisk textů, grafik apo nejsou vhodné pro většinu fotografií, protože dochází ke změně barevnosti vzhledem k barvě materiálu termohrnku (co je na fotce bílé, bude mít na potisku barvu hrnku). Termohrnky na kávu s možností vlastního potisku. Mají vaši klienti a zaměstnanci v oblibě horký šálek čaje nebo kávy? Máme pro ně perfektní dárek, díky kterému si budou moct vychutnávat svůj oblíbený nápoj za jakékoliv situace.


Vybavte je do práce i na cesty skvělými termohrnky na kávu s potiskem. Na hrnky tiskneme fotky, nápisy, loga firem. Zkrátka cokoliv budete chtít, na hrníček na tiskneme. Tiskneme od jednoho kusu. Svůj hrníček s vlastním potiskem si můžete sami vyrobit v naší jednoduché aplikaci.


Nejen, že si v něm můžete vzít horký nápoj s sebou, takže si vlastně můžete místo snídaně přispat, ale můžete si ho navíc ozdobit fotkou svých blízkých, oblíbeným obrázkem nebo motivačním nakopávacím textem. Hrnky s vlastním potiskem. To bylo krátké představení pro hrnky s vlastním potiskem a teď už je řada na vás.


Termohrnek s vlastním potiskem

Neváhejte si vytvořit vlastní design hrnku. Vytvořit si originální a jedinečný hrnek. V odkazu níže najdete náš editor pro tvorbu potisku na předměty. K potisku máme trička, další textil a jakmile překliknete.


Láhev je vhodná na každodenní pití v práci i pro hydrataci na cestách. Díky odolnému tělu s dvojitým pláštěm, vydrží obsah až hodin teplý a hodin studený. Půllitr s vlastním potiskem.


Termohrnek s vlastním potiskem

Skvělý dárek pro všechny ty, kteří mají rádi pívo ve svém vlastním. Matné (někdy mléčné) sklo vypadá úžasně a proto také jakýkoliv potisk na něm vynikne. Na půllitr dostaneme jakýkoliv motiv.


Fotografii, loga, texty…co si budete přát, to natiskneme. Vytvoř si vlastní potisk online, rychle a levně. Hrnek není vhodný pro m. Trička, mikiny, hrnečky, batohy, zástěry atd.


Vlastní potisk nikdy nebyl jednoduší. Potisk na hrnek - Espresso 150ml. Vánoční ozdoba s vlastním potiskem. Standardní keramický bílý hrnek třídy AA. Nechte si termohrnek odeslat zdarma do pracovních dní.


Skvělý termohrnek Stainless s vlastním potiskem. Plastové víčko můžete zcela odejmout nebo využít jeho otočný mechanismus, díky kterému se otevírá a uzavírá na víku malý otvor na pití. Detailní popis TERMOHRNKY s vlastním potiskem.


Termohrnek s vlastním potiskem

Možnost nákupu od kusu. Nabízíme širokou nabídku termohrnků značky KeepCup s vlastním logem a barevnou kombinací přímo na míru. Díky široké nabídce si vybere každý ten svůj KeepCup.


Brandované textilní roušky univerzální velikosti s elastickým přichycením. Tato rouška z mikrovlákna a plnobarevným potiskem podpoří vlastní osobní hygienu a splní nároky aktuálního vládního nařízení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky