středa 28. srpna 2019

Pvc ubrusy s textilním podkladem metráž

V naše nabídce najdete široký sortiment ubrusu PVC s potiskem a jednobarevných, ubrusy s textilním podkladem , průhledné ubrusy. Delší životnost PVC obrusu zaručí úprava netkanou textilií ze spodní strany. Pestré vzory z naší nabídky se postarají vychutnat dobrý pocit a potěšení ze stolování v interiéru i exteriéru. S textilním podkladem ;. PVC ubrusovina s textilním podkladem vzor Červené káro – metráž šířka 140cm Ev. Ubrus je vyroben ze zdravotně nezávadného 1 PVC.


Ubrusy PVC Největší výběr ubrusu v ČR. Ergis ubrus PVC s textilním podkladem Uni bílá š. Hodnocení produktu:. Vybírat můžete z mnoha barev i vzorů. Pvc ubrusy s textilií dodáváme v základních rozměrech: kulatý 138cm, 120x140cm, 140x140cm, 140x200cm.


Je snadno omyvatelná vlažnou vodou s přidaným saponátem. Ze spodní strany je ubrusovina opatřena textilním podkladem ze 1 plátna PP, který zvyšuje pevnost ubrusu a také zabraňuje nepříjemnému klouzání po stole. Ubrusovina je vyrobena ze zdravotně nezávadného 1 PVC.


Vyberte si z široké nabídky omyvatelné ubrusoviny v řadě motivů a vzorů nebo se mrkněte na další ubrusové látky. Materiál - 1 PVC s certifikátem o zdravotní nezávadnosti - Oeko-Tex Standard 100. Kubík ubrus PVC s textilním podkladem 7myslivecký motiv na dřevě š. Ubrus PVC s textilním podkladem 464- krajka na béžovém dřevě, š. Textilie na rubové straně zabrání shrnování a zajišťuje dimenzní stabilitu. Kč Omyvatelný PVC ubrus v šířce 140cm s dětským vzorem. Na rubu netkaná textilie.


Praktické plastové ubrusy s textilním podkladem zútulní Vaše kuchyně, chaty a terasy. Využívají je také školní jídelny, penziony a nemocniční zařízení. Díky textilnímu podkladu jsou pevnější a budou Vám sloužit déle. Z naší nabídky vzorů si jistě vyberete! PVC prodáváme již let a ručíme za jeho kvalitu!


RexDeco ubrus PVC s textilním podkladem FUTURA 123. Plastový povrch umožňuje snadnou údržbu. Krajkový ubrus PVC ROSE 120x1cm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. PVC ubrus s textilním podkladem vzor lahve vína a karafy - metráž šířka 140cm. Z rubové strany je ubrus opatřen textilní vrstvou, která jej zpevňuje a zabraňuje klouzání ubrusu po stole. Igelitový ubrus s textilním podkladem.


Omyvatelný PVC ubrus v šířce 140cm s celoplošným vzorem. Látkový vánoční a velikonoční na svátek. Na každodenní stolování teflonový, pvc ubrus nebo pevnější pvc s textilním podkladem.


PVC ubrusy v metráži - Škodák PVC ubrus s motivem lahví vína a karaf. Na venkovní párty papírové ubrusy. Chcete běhoun nebo kulatý ubrus?


Pvc ubrusy s textilním podkladem metráž

Ušetřete čas výběrem ubrusu na jednom místě na FAVI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky