středa 28. srpna 2019

Marinovací stříkačka

Tato speciální marinovací stříkačka s jehlou Vám pomůže perfektně proložit maso solným lákem, když se rozhodnete vařit šunku z jednoho kusu masa. S touto jehlou se velmi dobře pracuje a manipuluje. Tato jehla je dobrá na nastříknutí masa solným lákem, jemnou kořeněnou směsí nebo alkoholem. Marinovací stříkačka NAPOLEON nerez.


Jehla je praktický pomocník, který najde uplatnění nejen při grilování, ale. S grilovací jehlou dostanete marinádu snadno a rychle přesně tam, kam potřebujete, zejména u větších kusů masa. Díky tomu, že má jehla. Udělejte si své maso ještě více šťavnaté a křehké. Každý den stovky novinek v nabídce.


A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. BIOWIN - pístový dávkovač pro marinování - nakládání všech druhů mas, koblihů apod. Injektujte snadno a rychle marinádu přímo do masa: pro intenzivnější chuť a kratší dobu marinování. Výsledkem je dokonale marinované maso s chutí marinády i uvnitř velkých kusů. Odnímatelný čep s rychlým uvolňováním.


Skvěle tak ochutíte větší kusy masa během jejich přípravy na grilu či v troubě. Grilovací marinovací stříkačka 50ml, RÖSLE. Happy Green Kartáč na čištění grilu, cm.


Jedinečný pomocník při marinování masa, pomocí ostré jehly můžete přímo do masa vpravit marinádu či ochucený olej a maso tak rychle dochutíte. Odolný povrch a provedení v nerezi - to je záruka. Tělo je vyrobeno z nerezové oceli a má okno pro kontrolu obsahu, s měrkou. K dispozici jsou dvě výměnné jehly pro vstřikování v. Pokud máte rádi grilování, tak stříkačka s jehlou TEPRO určená pro marinování masa je skvělou volbou!


Konstrukce z nerezové oceli a plastu poté zajistí maximální životnost. Xavax marinovací jehla, nerezová. Již není na prodej Prohlédněte si podobné produkty ⇓ - pro důkladné namarinování masa i zevnitř - dvě rozdílné jehly pro různou konzistenci marinád - jedna jehla s malými otvory po stranách pro sn.


Zabraňte vysušení s nerezovou marinovací injekční jehlou Napoleon. Stříkačky na marinování masa. Dávkovací jehla na mari. Ideální nástroj pro dosažení vynikající chuti grilovaného masa, drůbeže, žeber apod. Jehla pro marinování, bylinek, oleje pro ochucení a masa z nerezové oceli a plastu.


Marináda je pomocí jehly aplikována přímo do masa, pro intenzivnější chuť a kratší marinování. Lze mýt v myčce nádobí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vážení zákazníci, provoz společnosti Kozáček Velkoobchod s. Omezení formy prodeje, přijímáme e-shopové objednávky s osobním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky