pondělí 19. srpna 2019

Tapuna na žehličky

Vysoce účinný tavný prostředek na čištění napálených žehlících ploch u žehliček. Pokud máte napařovací žehličku, které má samozřejmě na žehlicí ploše otvory na páru tak doporučuji výrazně nepoužívat. Nateklo mi to dovnitř a ve výsledku jsem měl sice čistou žehlicí plochu, ale absolutně nepoužitelné napařování.


Trvalo mi tří hodiny něž jsem to z té žehličky všechno dostal pomocí páry. Textilii použitou na otření žehličky můžete vyprat ve vodě a opětovně použít. Nežádoucí skvrny od TAPUNY (vzniklé případně ukápnutím taveniny na oděv, koberec či nábytek) lze též snadno odstranit vodou. Jedno balení TAPUNY vystačí na pět i více použití v závislosti na stupni znečištění žehličky.


K použití pro: hliníkové, nerezové, teflonové i keramické žehličky. Tapuna čistič na žehličky 55g. Balení: kovová patrona s přípravkem o hmotnosti 55g.


Při čištění dobře větrejte, protože dojde ke vzniku kouře. Nařízněte opatrně obal a spirálovitě odmotejte. Zapojte žehličku a nahřejte ji na cca 1°C. Dedry nebo od Eurony – nějaký přípravek do žehličky proti vod. Pravidelné čištění vašeho napařovače na oděv pomáhá udržet nejvyšší.


Lze použít u všech povrchů - hliníkových, nerezových, teflonových i keramických. Tavný prostředek na čištění žehliček od napálených nečistot. Hádam použiť u všetkých povrchov - hliníkových, nerezových, teflonových i keramických. Napálené nečistoty odstraní bez poškození.


Speciální čistící tyčinka na žehličky. S ní byste měli vyčistit jakoukoli připáleninu. V případě speciálních prostředků na čištění vždy postupujte podle uvedeného návodu. Kč (€) 5Kč bez DPH () Skladem eshop ks Objedná-li zákazník do 11:expedujeme ještě tentýž den u osobního odběru bude připraveno k vyzvednutí den následující - napíšeme zákazníko.


Potřebovala bych radu jak vyčistit nejlépe žehličku, myslím tu žehlící plochu. Zkoušela jsem to přípravkem speciálně na žehličky (mám už ho trochu déle, tak třeba nefungoval) Nalila jsem nechala protéci,ale nějak nefungovalo, akorát šílený smrad v celém bytě po tom byl. Na trhu se objevují také žehličky s kombinací těchto povrchů.


Nejčastěji ve spojení keramika-turmalín a keramika-titan. Tyto kombinace spojují výhody jednotlivých variant. V případě kombinace keramika-turmalín se jedná o snižovaní teploty žehličky.


Tyto žehličky se hodí zvláště pro velmi jemné vlasy. Kombinace materiálů keramika-titan přináší možnost. Na žehličky staršieho typu môžete použiť niekoľko domácich prostriedkov – najčastejšie ide o ocot, zubnú pastu a soľ. Pripálenina na žehličke väčšinou vzniká rýchlo a bez jej odstránenia sa nedá pokračovať. Netreba mať výčitky, zvyčajne ide o malú chvíľku nepozornosti alebo zamyslenie.


Doprava do hodin, nad 50Kč zdarma! Ako vidno z predchádzajúceho textu, sú náklady na čistenie žehličky úplne minimálne, dá sa hovoriť takmer o nulových nákladoch. Trocha zubnej pasty, soli a octu vyjde maximálne na pár desiatok centov. V súčasnej dobe sú v obchodoch s drogériou k dostaniu aj špeciálne čistiace prostriedky na žehličky.


V průběhu let se zvýšily nároky na žehličky z pohledu variabilní teploty a napařovacích funkcí. Mnoho modelů rovněž zažilo zvýšení příkonu, což spolu se zlepšením na poli žehlicích ploch přispělo k zjednodušení procesu žehlení. K vyžehlení textilie nyní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky