pátek 23. srpna 2019

Prodám brusku na brusle

Prodám brusle značky Worker. Známky používání, vše funkční. Po domluvě možné předat v Rychnově nad kněžnou, Dobruška a okolí.


Preferuji osobní předání ve Frýdku-Místku případně v Ostravě po domluvě možno. R off B, jednu sezónu použitou, ve velmi dobrém stavu. Bruska na broušení bruslí. Velmi pěkný a zachovalý stav. Predam brusku na lyže a snowboardy Wintersteiger Micro 1: Kameň šírka: 1mm Pas šírka :3mm Predpríprava na bočné brusenie hran.


Platnost tohoto inzerátu skončila a již není možné na něj odpovídat. Tvoje zpráva se odešle přímo zadavateli tohoto inzerátu. Diamantový obtahovač, kotouč a držák na brusle součástí. Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální.


Prodam vibracni brusku EUROTEC 800W. Vhodná na všechny typy bruslí i brankářské. K brusce je dodělaný stolek se skříňkou, k dispozici jsou dokumenty o prodeji včetně záručního listu. Má regulaci rychlosti buď pomocí ručního ovládání nebo pedálku na nohu,pravý i levý chod. Prohlédněte si aktuální inzeráty brus.


U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Vyberajte z 2inzerátov. Inzerce na bazaru je zdarma. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 14- Kč nebo za 9- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 5- Kč. Nakupte brusku na Alza. Reichmann TSM-ELve velmi dobrém stavu.


Možnost předvedení a zaškolení. Jedná se o hedvábný kapesníček zdobený bruselskou krajkou. Najeto 39xxx mil Power commander seřízeno na brzdě, přímý otevřený filtr KN. Ve velmi dobrém stavu, zakoupena v ČR nová, u firmy SnowHow. Tato bruska je přenosná a svou konstrukcí zajišťuje přesný radius brusného kotouče a tím i r. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Osobní vyzvednutí je možné v Nýřany.


Poštovné 2korun při platbě předem , Na dobírku zasílám pouze po zaslání 2Kč předem na účet jako zálohy na poštovné a balné. S náhradními kotouči i sadou pilníků. Na našich stránkách můžete inzerovat veškeré vybavení na zimní sporty, ať již nové nebo použité.


S bruskou bylo 1x řezáno a je nevyužitá, je jako nová. Vyvařovací pistole SKID sarl. Vlastnosti- protiskluznost desek,vúborná tepe. Deska je vhodná pro venkovní i vnitřní použití. Poptáváme brusku nebo multifunkčí stroj na servis, broušení hrana skluznic, případně i voskování skluznic lyží a snowboardů.


My brousíme, Vy bruslíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky