čtvrtek 15. srpna 2019

Lis na ovoce hydraulický

Lis na ovoce hydraulický

Při výběru lisu na ovoce máte tři možnosti – hydraulický , rámový nebo ruční. Základní a zároveň nejlevnější způsobnbsp;nabízí ruční lisy. U těch oběma rukama točíte pákou na vrchu lisu. To je při větších množstvích ovoce fyzicky náročné.


Navíc musíte prokládat lis dřevěnými hranolky. Nový systém snadného čištění bez použití nářadí! Fruit SHARK 6kW doporučujeme pro běžné uživatele, chataře, chalupáře, zahrádkáře a vyznavače zdravého životního stylu.


Dopřejte sobě a své rodině čerstvou ovocnou nebo. Pokračováním v prohlížení této stránky souhlasím s použitím souborů cookies (viz Podmínky používání). Jeho výhodou je vynikající manipulace.


Lis na ovoce hydraulický

Video kanál Mostovače CZ na Na můžete nyní přes video kanál Moštovače CZ sledovat aktualizované prezentace a videa Lisů. Nerez hydraulický lis na ovoce VARES HYDRAULIC L. Ruční lis se skládá ze ks hranolů a lisovací půlkruhy jsou z bukového dřeva. Plastová sběrná mísa lisu na ovoce je připevněna na ocelové základně. Nahoře je ruční lis vybaven lisovací hlavou s ocelovou podložkou. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lis na ovoce.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Hydraulický lis na ovoce HPF-600ES je elektricky ovládaný stroj s košem z nerezové oceli s objemem 2litrů. Je to mnohem výkonnější zařízení než ruční lisy, přesto jeho cena a servisní nároky jsou výrazně nižší než u většiny pneumatických lisů.


Lis na ovoce hydraulický

Hydraulické moštovače na ovoce – nejúčinnější a nejpohodlnější lisy na ovoce , které naleznete v naší nabídce, určené pro velké množství jablek. Objemy lisů jsou od 12l do 70l. Základní rozdělení drtičů na ovoce : Ruční drtiče – slouží pro zpracování menšího množství jablek a ovoce. Ruční hydraulický lis na ovoce MHP-50W s objemovou kapacitou litrů je konstruován jako levný hydraulický lis pro výrobce ovocných nápojů s malou výrobní kapacitou.


Tento hydraulický lis je určen pro lisování drcených jablek, hrušek nebo jiného ovoce , aby se vyrobilo cider. Konkurenční ceny, vynikající zákaznický servis a bezplatné doručení po celé EU. Pro vyšší komfort při lisování.


Na našem e-shopu naleznete také široký výběr lisů na ovoce. Pokud si každý rok lámete hlavu, co udělat s velkou úrodou ovoce na Vaší zahradě, máme pro Vás snadné řešení. Díky námi nabízeným lisům na ovoce získáte rychle a lehce bezkonkurenční zdravé ovocné šťávy a mošty. Za použití menšího autozvedáku ( je dodáván zvlášť ) lisujeme bez námahy. Lis na ovoce hydraulický 12L.


Na jakém principu lis funguje? Uprostřed lisu je gumový válec (viz obrázek vlevo), který tlak vody roztahuje rovnoměrně do stran. Tím tlačí na hrozny nebo našrotované ovoce a dochází k presu mezi gumovým válcem a stěnou lisu.


Výsledek je poměrně bezpracné získání šťávy. Dužina je vylisovaná takřka do sucha. Na veškeré Vaše dotazy rádi odpovíme. Předem se omlouváme, pokud Vám odpověď na Vaše dotazy nepřijde obratem vlivem velkého časového vytížení.


Cena je bez zvedáku pro lis. Koš je vyroben … panenka pro lisy hydraulické a litrů. Prodám lis na ovoce o obsahu cca L. Koš i pacholata jsou z dubového dřeva bez známek poškození.


Nabízím i drtič šrotovník na ovoce šroťák Kontakt pouze telefonický.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky