pondělí 12. srpna 2019

Meteorologická stanice hyundai wsc 2032b černá

Domácí meteostanice, která kombinuje zobrazování meteo údajů a funkci fotorámečku. Na výběr ze tří barevných provedení. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Vyberte si jeden ze tří režimů zobrazení vašich fotografií. Navíc osobní odběr zdarma ve. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Skvělá meteostanice v elegantním černém (B) a bílém (W) provedení, která dokáže nejen předpovídat. Lze ji využít také jako fotorámeček pro.


Kromě měření vnitřní i vnější teploty stanice na pěkném barevném displeji zobrazuje také předpověď počasí, tlak, tendenci tlaku, historii tlaku a fázi měsíce. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Meteostanice Hyundai Kasa.


Hodnotilo používateľov, priemerné hodnotenie z 5. Hlídat podobné - Vyprodáno. Kamenný obchod v Praze a Tachově. Díky barevnému displeji s velkými čísly stačí rychlý pohle abyste zjistili vnější či vnitřní teplotu, vlhkost vzduchu, čas, datum a předpověď počasí. Jde o menší stanici, která zobrazí přesný čas, který je řízen rádiovým signálem DCF a údaje ze senzoru se přenášejí na frekvenci 4MHz.


Ukazatel optimálního prostředí. Okrem aktuálneho času môžete využiť aj budík s funkciou opakovaného budenia. Samozrejmosťou je kalendár, takže hneď po prebudení. Dozvíte se z ní také přesný čas nebo varování před námrazou. Poutavá a jedinečná je ale plnobarevná předpověď počasí.


Externí čidlo k meteostanici Hyundai WS 1070. LCD displej se zobrazením aktuální venkovní teploty. Hyundai WSC Senzor stříbrné * pouze pro meteostanice Hyundai * měření teploty v rozsahu -50°C až +°C * měření v jednotkách °C nebo °F * LED indikátor přenosu signálu * napájení - 2x AAA baterie * vysílací kanály * barva: stříbrná * napájení: DC x V AAA * hmotnost: kg * rozměry (Š x V x H): x x mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky