pondělí 19. srpna 2019

Univerzální stojan na vaničku

Univerzální stojan na vaničku

Univerzální stojan na vaničku - bílý, 105cm. Unikátní konstrukce a vysoce kvalitní materiál, ze kterého je vyro. Skládá se ze dvou propojených křídlových ramen. Po složení je velmi skladný.


Univerzální stojan na vaničku

Lumanohy jdou snadno odstranitvhodné na skladování v mal. Zabírá málo místa - je bezpečný, stabilní a snadno se používá. Inovativní a praktický, vyvinutý s ohledem na pohodlí rodičů, protože odlehčuje páteř při každodenní péči o batole. Cam stojan pod vaničku univerzální. Stojan pod vaničku 1cm.


Našli jste jinde nižší cenu? Neváhejte a informujte nás. Vše prověříme a pokud to bude možné, nabídneme Vám ještě lepší podmínky pro Váš nákup. Nabízíme nejvýhodnější ceny zboží od oficiálních dovozců, distributorů a zastoupení jednotlivých značek. Již se nebudete muset hrbit nebo pokládat vaničku na stůl.


Univerzální stojan na vaničku

S propojeným stojanem je vanička bezpečnější a koupání, při kterém nebolí záda, mnohem zábavnější! Anatomický tvar zajišťuje bezpečné usazení vaničky a usnadňuje koupání. Rozměry cca 105x63x13cm. Tento stojan na vanu od MY BABY LOU je praktickým pomocníkem při koupání Vašeho miláčka.


Digibath 3v skládatelný. Praktický stojan na anatomickou vaničku na děťátko. Zboží nezasíláme Českou poštou ani PPL! S toján Vám umožňuje si svobodně vybrat pohodlné místo pro koupání dítěte. Hledáte stojan na vaničku na vanu ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost.


Univerzální stojan na vaničku

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení,. Kovový stojan Click na vaničku Bébé-Jou 103cm bílý. Dobrý den, prodám stojan na dětskou vaničku po jednom dítěti, je v pořádku a bez poškození. Možnost osobního převzetí každý den v Českých Budějovicích a ve Vodňanech. Případně možnost zaslat poštou, vzhledem k nízké ceně požaduji platbu předem (Poštovné bude dražší než stojan ). Stránky používají Cookies za účelem realizace služeb a reklam.


Více informací v Ochrana osobních údajů. Kompaktní stojan Universale je ideálním řešením do malého prostoru. Velmi snadno se skládá i rozkládá a lze nastavit jeho šířku.


Nohy stojanu pak mají protiskluzovou úpravu. Bílý stojan pod vaničku. Lze ho použít pro vany různých tvarů, což zvyšuje jeho praktičnost.


Není-li stojan používán pro koupání, je možné ho složit a snadno skladovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky