pátek 16. srpna 2019

Tescoma chodov

Postupně otevíráme naše prodejny. Zda-li je otevřena ta vaše zjistíte po kliknutí na vybranou prodejnu. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. OC Chodov je jedno z největších prodejních center v Praze, tam bychom samozřejmě nemohli chybět.


Prodejna umožňuje vyzvednutí e-shop objednávek.

Máme široký sortiment obsahující vše do kuchyně, od příborů pro Vaše nejmenší až po tlakové hrnce. U každého výrobku TESCOMA se můžete spolehnout na prvotřídní kvalitu použitých materiálů a dokonalé zpracování. Na většinu svých výrobků poskytujeme nadstandardní záruční lhůty a let.


Výrobky značky TESCOMA také nesou pečeť originálního a původního designu. Celá řada produktů je našim vlastním. Přírodní vůně do domácnosti a kanceláří vynikající pro osvěžení bytových textilií a interiérů. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.


Nakupujte přímo od výrobce.

Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Můžete využívat speciální akční nabídky připravené výhradně pro členy TESCOMA klubu. Neporušené zboží zakoupené v prodejnách lze bez udání důvodu do týdnů vyměnit, při nákupu v eshopu do měsíce vrátit. Informujeme spotřebitele, kterým prodáváme výrobky nebo poskytujeme služby, že mají podle zákona č. Obchod a on-line prodej kompletního sortimentu značky Tescoma. Sady nádobí, tlakové hrnce, pánve, pekáče, nože a váhy.


Prodej úklidových prostředků, plastových dóz, kuchyňských organizérů, příborů. Prodej kuchyňského nádobí, načiní, vybavení a dalších domácích potřeb. Slevy pro členy klubu Tescoma. Prohlédněte si akční leták Tescoma , pobočka Karlovy Vary, Chodovská a ušetřete na vašem příštím nákupu vybavení pro váš dům či zahradu. Přidejte si Tescoma Karlovy Vary, Chodovská do oblíbených obchodů prostřednictvím tlačítka Přidat obchod do oblíbených uvedeného výše, Kupi.


Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. E Otevírací doba 9-Jsme TESCOMA , ryze česká značka kuchyňského zboží. Prodejní centrum TESCOMA - Centrum Chodov - prodejna v Praze. Aktuální akční leták Tescoma , otevírací doba, adresa.


Váš oblíbený eshop s výrobky značky Tescoma. Nezapomeňte uvést číslo své objednávky.

Pro urychlení reklamace připojte prosím fotografii reklamovaného zboží a kopii dokladu o koupi (faktury). Obchodní centrum Chodov je koncipováno jako nový obchodně společenský komplex s širokou nabídkou obchodů a služeb, která po stránce svého rozsahu i komplexnosti nemá v České republice obdoby. Většina obchodů má otevřeno od 9. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Zde naleznete velký výběr pečících nádob, pekáčů, fomiček. Naleznete zde výběr plechů na pečení, kuchyňských doplňků pro pečení. Prosím zadejte Vaši e-mailovou adresu, na kterou Vám budou doručeny informace o Vašich zpracováných údajích.


Chcete mít informace o DBK z první ruky? Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a již nikdy nezmeškáte ani jednu výhodnou nabídku z centra DBK.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky