pátek 23. srpna 2019

Smaltovací prášek

Smaltovací prášek

Můžete začít klidně hne bude Vám k tomu stačit smaltovací pudr pro domácí smaltování, bižuterní komponenty a podložka na smaltování. Následně necháte v troubě (popř. na mřížce na vařiči) zapéct dokud se. Na suchý a čistý povrch nasypete prášek. Vypalujete při teplotě 1stupňů po dobu až minut.


Smaltovací prášek na plotýnku nebo do trouby. Vhodný na zdobení plíšků, sklíček a dalších povrchů které můžeme zahřát na 1stupňů. Používá se k výrobě přívěšků, náušnic a dalších ozdob.


Také na hrnečky a misky z porcelánu nebo skla. Temperové a vodové barvy) Hodnocení produktu:. Na čistý, odmaštěný a suchý povrch nasypeme prášek a roztavíme na plotýnce nebo v troubě - nanášíme na plíšky, sklo, keramiku, různé kovové ploché.


Lze dekorovat také kámen a jiné materiály, které vydrží zapečení do 1°C. Prášek se roztéká a vytvrzuje při teplotě 1°C. Prášek pro techniku smaltování od značky Efco v uzavíratelné plastové krabičce o obsahu 10ml. Vhodné pro dekorování kovu, skla, dřeva, porcelánu, keramiky, kamene a dalších materiálů. Nanášíme na plíšky, sklo, keramiku, ploché kovové předměty nebo na cokoliv co snese zahřátí nad plotýnkou.


Vysoká krycí schopnost barev. Návod: Nasypte prášek na předmět a zapečte v troubě na 150°C nebo nad elektrickým vařičem. Kč 4Kč bez DPH Efc. Po vypálení zůstává povrch lesklý a voděodolný.


Postup práce: Přívěsek položíme na papír (bude sloužit k přesunutí rozsypaného prášku zpět do krabičky s barvou) a posypeme jej po celém povrchu smaltovací barvou. Jestliže barva není vybavená. Odstíny s efektem popraskané textury, zrnité 3D.


Lahvička s výhodným šroubovacím uzávěrem. Barva GREY (šedá zrnitá)… Kč s DPH. Ač se může zdát, že smaltování bude nějaká věda, tak není.


Jedná se o velmi snadnou metodu, která dokáže. Elektronický obchod pro kreativní tvoření s dětmi i pro dospělé. Nabízíme materiály, nástroje, pomůcky a doplňky pro mnoho postupů a technik - modelování, polymerové hmoty FIMO, CERNIT, PREMO, výroba šperků, tvoření z papíru, Big Shot, malování.


Jednak smaltovací prášky, poté mřížku, na které budete smalty dávat buď na plotýnku nebo třeba do trouby. Dále špendlíky a kousek silonky. Hodí se i štětec a pinzeta na nandavání korálků. Jako první nasypeme vrstvu, která bude prosvítat pod vrchní barvou.


V našem případě tedy zlatý smaltovací prášek. NÁVOD: Nasypte prášek na předmět a zapečte nad elektrickým vařičem, nebo v troubě na 1°C. Barvy můžete vrstvit, prorývat a znovu následně zapékat.


Vhodné na výrobu šperků, sponek, tabulek, dekoračních lžiček. UPOZORNĚNÍ: Tento výrobek nemá potravinářský atest. Skladujte při pokojové teplotě do 25°C.


Na tuto techniku potřebujete smaltovací pudr Efcolor. Pudr je určený k domácímu smaltování na kov, sklo, dřevo, porcelán a keramiku. Pudr se roztéká a vytvrzuje při teplotě 1st.


Zapékat můžete na plotýnce, v troubě, nebo v troubě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky