úterý 20. srpna 2019

Teploměr do udírny digitální

Udírny BORNIAK BBDS-digitální nerezová. Teploměry do udírny Nejprodávanější. Digitální termosonda BRADLEY Smoker. Sada nože a teploměr Bradley.


Provrtáte dvířka udírny a pomocí klipu upevníte.

Nabízíme kvalitní teploměry do udírny , analogové teploměry o délkách 1mm, 2mm a 4mm, k teploměru do udírny lze objednat i jímku, kalibrujeme, skladem. Kabel odolává teplotám do 3°C. Po zavedení sondy do masa lze sledovat teplotu masa. Vysílač je plastový, je nutno. Další výhodou digitálních udíren je to, že nepotřebujete externí teploměr.


Na rozdíl od grilování, kde má smysl kontrolovat teplotu masa uvnitř – třeba u steaku – pomocí termosondy, je situace u uzení zcela odlišná. Je potřeba si uvědomit, že zatímco na grilu pečeme. Bezdrátový grilovací teploměr měří teplotu uvnitř grilovaného pokrmu.

Rozsah měření teplot bývá obvykle od °C do 1nebo 1°C, což by pro proces uzení mělo bohatě stačit. Pokud zvolíte teploměr s menším rozsahem, musíte si dát pozor při rozehřívání udírny. Při náhlém poskočení teploty výše, než je teploměr schopný naměřit, se může stát, že dojde k deformaci měřicí. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou).


My ostatní se spolíháme na ručičku v ciferníku, aby nám z bůčku nefrnkl tuk a pak by to nemělo šťávu. Nerezový teploměr do udírny. Lze zavěsit nebo položit do měřeného prostoru. Praktické funkce nabídne digitální bezdrátový teploměr do udírny.


Kromě mechanického teploměru naleznete v nabídce také digitální bezdrátový teploměr do udírny. Na přehledném LCD displeji zobrazuje nejen teplotu masa, ale také dobu uzení i přesný čas vložení pokrmu. Výrazný potisk stupnice vyznačuje teplotní oblasti doporučené pro uzení, dnes tolik oblíbené barbecue nebo grilování.


Vybírejte si Kuchyňské teploměry podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Výhodou… 1Kč – 1Kč v obchodech Porovnat ceny. Kaminer teploměr do udírny - 250°C (1). Provrtejte dvířka udírny a pomocí klipu upevníte teploměr. Výhodou je jeho dlouhý hrot, který zaručí objektivní měření teploty uvnitř udírny , a ne u dvířek, kde je teplota ochlazována od vnějšího vzduchu.


Z důvodu celostátní karantény je naše kamenná prodejna až do odvolání uzavřena.

Prodejna nyní funguje pouze jako výdejní místo pro osobní odběr zboží, a to pouze pro zákazníky s již dopředu zaplaceným zbožím. Expedice zboží přepravci probíhá bez omezení. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Pravidelné akce a slevy na Udírny. TEPRO, Orange county smokers, Borniak a dalších.


Rozměr celková délka 3mm,průmě. Vám pomůže ušetřit čas i peníze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky