úterý 13. srpna 2019

Mikrovlnná trouba whirlpool jq 280 sl

Volně stojící multifunkční trouba s 6. JQ 2SL s objemem litrů má spoustu užitečných funkcí - horkovzdušný a mikrovlnný ohřev, gril, vaření v páře a pečení s funkcí Crisp. Novinkou je unikátní funkce Bread Defrost, díky níž bude vaše pečivo po rozmrazení chutné a křupavé. Multifunkčná mikrovlnná rúra JQ 2SL.


Elektronická s technológiou 6. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Je to velmi inteligentní pomocník, který kromě klasických mikrovln nabídne i vaření v páře, horký vzduch, gril a crisp. Samozřejmě nechybí technologie 6. Ta všechno řídí a snímá připravované. Mikrovlnná trouba JQ 2SL je ovládána elektronicky.


O snadné omývání vnitřku trouby se stará speciální nepřilnavý povrch Magic Clean, který je odolný proti znečištění. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Whirlpool JQ 2SL alternativy - Heureka. MIKROVLNNÁ RÚRA JQ 2SL Voľne stojaca multifunkčná mikrovlnná rúra JET CUISINE s bočným otváraním dverí, pevné ľavé závesy.


Mikrovlnná trouba whirlpool jq 280 sl

Ohrievajte, pečte, grilujte alebo varte v pare - to všetko zvládne táto rúra s objemom litrov. Ponúka aj teplovzdušný ohrev, vďaka ktorému ľahko pripravíte k večeri takmer čokoľvek. Nechýba nová unikátna funkcia Bread. Free Shipping Available.


Find great deals on eBay for whirlpool and samsung. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Dostupnost zboží: Tento produkt není již v prodeji. Vážení zákazníci, tento produkt není momentálně v naší nabídce. Rádi Vám pomůžeme s výběrem spotřebiče, nádobí nebo jinéh.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Nastavení funkcí je intuitivní a snadné a zvolené parametry se zobrazují na přehledém zeleném dispeji. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Nová multifunkční mikrovlnná trouba JQ 2SL v elegantním designu Absolute má elektronické ovládání a objem litrů. Unikátní technologie 6. Je vybavena spoustou praktických funkcí, díky kterým se můžete spolehnout na rovnoměrně ohřátý a připravený pokrm přesně podle vaší chuti.


Podívejte se na novinky v kategorii mikrovlnné trouby. K modelu JQ 2SL obvykle nabízíme v rámci časově omezených akcí dárek, dopravu zdarma nebo zvýhodněnou cenu! Kamenný obchod v Praze a Tachově. Nastavenie funkcií je intuitívne a jednoduché a zvolené parametre sa zobrazujú na prehľad zelenom dispeji.


O ľahké omývanie vnútra rúry sa stará špeciálny nepriľnavý povrch Magic Clean, ktorý je odolný proti znečisteniu. Funkce Steam – Rychlé a zdravé vaření v páře se speciálně navrženou parní nádobou a předpr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky