čtvrtek 8. srpna 2019

Stropní sušák na prádlo

Stropní sušák , sušák na strop,balkonový sušák. Několik důvodů proč si pořídit náš stropní sušák na prádlo : Prádlo u stropu rychleji schne, nepřekáží a nevytváří se na něm ostré hrany jako při sušení na šňůře. Prádlo visí u stropu, kde mnohem méně překáží a pokud je sušák nad vanou, lze se v ní dokonce sprchovat nebo koupat. Hliníkový stropní sušák na prádlo ALU je vhodný na sušení prádla do každé domácnosti i na balkon, terasu, lodžii, i verandu.


Stropní sušák na prádlo

Můžete ho také umístit také do koupelny s maximálním. SUŠÁK NA PRÁDLO STROPNÍ 1cm. Do dnů 20Kč bez DPH.


Podle čeho vybrat sušáky na prádlo ? Nebo podle druhu: závěsný, vytahovací, navíjecí či elektrický. Sušák na prádlo může být stropní , na vanu, na radiátor. Může být ve tvaru kolotoče. Přenosný sušák pro vás máme ve třech provedeních a to rozkládací sušák , vysouvací sušák a sušák na prádlo věžový, který umožňuje věšení prádla do výšky. Pokud nemáte prostor pro umístění sušáku v místnosti, pak je dobrou alternativou nástěnný nebo závěsný sušák.


Stropní sušák na prádlo

Tento typ sušáku je prostorově. Využijte prostor v koupelně, na chodbě, na balkoně nebo lodžii. Uložit ke srovnání 3Kč.


Praktický šňůrový roztahovací sušák na prádlo , vhodný na balkon, do koupelny. Vhodný do koupelny, prádelny, na balkón i jinde v bytě. Pohyblivé tyče lze pomocí linky jednoduše snížit pro zavěšení prádla a stejně tak vytáhnout pod strop při sušení. Podívejte se v klidu na sušáky na prádlo v našem e-shopu a následně si váš vysněný sušák na prádlo objednejte v e-shopu HORNBACH s doručením přímo k vám domů. Nástěnné sušáky na prádlo jsou vhodné stísněné prostory: jako například koupelna nebo lodžie v panelovém domě.


Sušáky na prádlo jsou nedílnou součástí většiny domácností. Nakupte nejlevněji přes Heureku. Kvalitní sušák na prádlo Classic 1Solid od značky Leifheit s výklopnými bočnicemi nabízí m sušicí plochy, čili pojme až pračky prádla. Disponuje otvory pro zavěšení ramínek.


Zdarma sušák na prádlo Classic se hodí na zavěšení na balkon či okno. Například malý sušák na prádlo do koupelny nebo na topení. Ten je ideální na menší várku prádla, nebo pokud klasický velký sušák nestačí.


Velmi praktický je pak stropní sušák na prádlo. Ten šetří místo a navíc poskytuje mnoho místa pro sušení prádla. Tyto sušáky mohou být stahovací.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Délka sušicí plochy m, rozměr sušáku 1x 1x 1cm. Vhodný i pro delší kusy prádla, výška sušáku 1cm.


Vyroben z nerezavějících materiálů. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. LEIFHEIT, Innova Goods, Blome a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky