úterý 27. srpna 2019

Termohrnec 5l

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Termohrnec l VEGETABLES s poklicí. Praktický termohrnec pro uchovávání teplých pokrmů, termohrnec se vyrábí v několika velikostech. Vnitřek hrnce tvoří nerezová vložka,. Jejich úkolem je zachovávat teplotu potravin, což ocení všichni, kteří potřebují uložit nebo přenášet horké i studené pokrmy.


Stejně tak dobře vám pomůže udržet jídlo vychlazené. Interior of stainless steel layer, the layer between the walls are made of PUR foam insulation to preserve very well during storage or bring food. Product specifications: Volume (l): 2. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Detail produktu Do obchodu. V nabídce naleznete různé velikosti. Potřebujete udržet uvařený pokrm před samotným servírováním teplý?


Ideální je tento termohrnec s poklicí. Ocení ho hlavně kuchaři a kuchařky při uskladnění hotových pokrmů před samotným servírováním. Vnútro hrnca tvorí nerezová vložka, výplň medzi stenami je z PUR peny pre zachovanie vynikajúcej izolácie pri skladovaní či prenášaní potravín. Výborný pre uskladnenie hotových pokrmov pred samotným servírovaním. Různé výhody termohrnců není potřeba zdlouhavě popisovat, nejdůležitější je v současné době výrazná úspora energií.


Tento oranžový termohrnec s poklicí má obsah litru, velmi snadno se udržuje a ve vaší kuchyni pro něj najdete mnoho možností uplatnění. Dóza termohrnec s poklicí, 2. Slevový kód Pro uplatnění slevy zadejte kód v. Prohlédněte si bohatou nabídku oblíbených značek v e-shopu FORLIVING. Rozlučte se se starými hrnci a vyberte si u nás nové.


Nabízíme hrnce s nepřilnavým povrchem různých rozměrů a objemů. Nerezové hrnce odlišných velikostí a provedení, včetně poklic klasických, s dírkami na slévání tekutin, skleněných, v různých barvách a kombinacích úchytek. Uchovají uložené pokrmy dlouho teplé nebo studené praktické objemy vhodné pro horké i studené pokrmy Termomísa s nerezovým vnitřkem s oblíbeným dekorem levandule. Výplň mezi stěnami tvoří PUR pěna, díky které si potraviny dlouho udrží danou teplotu.


Tato nádoba je ideální pro uložení a přenášení horkých i studených pokrmů. Díky pevnému uzávěru z nádoby nic nevyteče. Nádobí není vhodné do myčky na nádobí. Doprava: Cena od Eur, objednávka nad Eur doručenie ZADARMO.


Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Kč – 3Kč v obchodech Porovnat ceny NašeObchody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky