čtvrtek 15. srpna 2019

Nádoba na moč pro ženy

Nádoba na moč pro ženy

Nádoba na moč pre ženy má široké hrdlo, ucho na uchopenie a prenášanie. Nádobu na moč položíte na posteľ rovnou stranou. Umožňuje zachovať ženám maximálne súkromie pri vyprázdňovaní.


Pomůcky pro ženy na močení ve stoje jsou diskrétní hygienické pomůcky, které jsou anatomicky tvarované podle ženského těla. Tvarem pomůcky připomínají kalíšek nebo trychtýř , který je vyroben buď z umělé hmoty, silikonu nebo z papíru na jedno použití. Díky těmto pomůckám mohou ženy opravdu močit ve stoje. Skladem (ks) Záruka: roky. Kč bez DPH 3Kč Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články.


Snadno se čistí Objem 8ml Material : plast Barva : ml. Praktická nádoba na moč se širokým hrdlem určená pro ženy. Je ideální pro ležící pacienty.


Nádobu je možné položit na rovnou spodní stranu. Velmi jednoduchá údržba vzhledem k tomu, že je nádoba vyrobena z kvalitního snadno čistitelného plastu. Kč Bez daně: 14Kč. Přidat do seznamu přání.


Používá se pro pacienty, kteří jsou z jakéhokoli důvodu imobilní. Vyzkoušejte také další produkty značky Herdegen, které naleznete v kategoriích Zdravotnické potřeby, Nemocniční materiál a Odběrové nádobky. Praktické hygienické pomůcky pro pacienty připoutané na lůžko, vozíčkáře, ale i pro ženy. Nádoby na moč zajišťují komfort při vyprazdňování močového měchýře. Nabízíme Vám široký sortiment toaletních pomůcek pro muže a ženy.


Toaletní nástavce a toaletní podstavce z plastu pro osoby, které mají problémy při sedání nebo vstávání z toalety. Různé schůdky, které usnadňují přístu k hygienickým zařízením a pomůcky pro imobilní pacienty. Nabízíme láhve na moč pro muže a ženy , toaletní křesla a židle, podložní. Adaptér pro ženy k nádobě na moč UROLIS.


Plastová nádoba na moč pro ženy. Detail produktu Tena Pants Plus - Medium, ks 290. Zaujímavá výbava pre vozíčkárov na cestách. Tato skládací “ nádoba ” na moč pomůže v těch chvílích, kdy není k dispozici toaleta upravená pro vozíčkáře.


Nádoba na moč pro ženy

Skryjete ho v kapse nebo v batohu a zabírá minimum místa. Součástí je kovový držák pro zavěšení na okraj postele a kartáč pro snadné čištění. Nenahraditelný při péčio pacienty upoutané na lůžku , osoby na vozíčku nebo při dlouhých cestách autem.


Ve své nejnovější knize se bývalý americký prezident podrobně zabývá předsudky, diskriminací, násilím, zkresleným výkladem náboženských textů (Bible, Koránu a dalších), fyzickým a duševním týráním, chudobou, nemocemi a válkami z hlediska ženské nerovnosti, existující dnes na celém světě. FAZZINI nádoba na moč - Bažant 1xks. Je velmi stabilní vůči podložce - nepřevrhne se. Fľaša je vyrobená z nerozbitného plastu. K fľaši je pripevnené dobre priliehajúce viečko.


Výhodou tejto fľaše je, že sa dá samostatne postaviť. Spôsob použitiaPomôcka na zachytenie moču u. Podobné produkty Detail.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky