čtvrtek 8. srpna 2019

Vanička s výpustí

Ve vaničce pro miminka se každé dítě cítí jako malý kapitán. Vanička je určena pro děti od narození do roku. Dětská vanička s výpustí.


Vanička s výpustí

Součástí vaničky je praktická výpusť se zátkou. Vodu z vaničky lze jednoduše vypustit. Vybavena praktickým stojanem nebo nožičkami, které zajišťují potřebnou stabilitu. Nehrozí převrhnutí vaničky. Obvykle větších rozměrů.


Moderní design, kvalitní zpracování, jednoduchá údržba, to vše vanička nabízí. Je to velmi praktický pomocník v péči o miminko. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Počet: ks Cena s DPH 2Kč. Zadali jste špatnou hodnotu. Nafukovací vanička s výpustí.


Babymoov stojan s výpustí k vaničce Aquanest, nabízí snadné a bezpečné použití vaničky , díky svému specifickému tvaru zaberá minimální prostor po složení. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte. Kojenecká vanička Keeper Hippo s výpustí bílá 84cm. Dodací lhůta do dnů. Vysoce kvalitní plastický trusník.


Zaoblené rohy minimalizují riziko zranění. Tento trusník dodáváme v barvě bílé a šedé. Sada s označením L1se sestává z dětské plastové vaničky , stojanu pod. Prodám velkou dětskou vaničku se stojanem.


K vaničce lze dokoupit kovový stojan. Vybírat můžete dětské vaničky pro miminka i barevné koupací vaničky pro kojence nebo populární dětské koupací kyblíky. Všechny informace o produktu TEGA Anatomická vanička s výpustí LUX Pejsek a Kočička žlutá, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze TEGA Anatomická vanička s výpustí LUX Pejsek a Kočička žlutá. Inzerát dětská vanička s výpustí a lehátko a nové nočníky v okrese Plzeň-město, cena 400Kč, od VáclavBabka na Sbazar.


Inzerát Detska vanicka s vypusti v okrese Hlavní město Praha, cena 50Kč, od K Cechurova na Sbazar. Popis: Detska bila vanicka s vypusti. Naprosto skvělá domluva Zboží skladem široký výběr dopravy.


Kupovala jsem dětskou židličku Dorotka, jako dárek. Objednávku jsem provedla v pondělí po 16h, obávala jsem se, aby mi přišla do pátku (neb mi nefungoval paypall a zadávala jsem platbu převodem). Obrázek kačenka o rozměru 86cm.


HAPU Hana Purmová - kojenecké zboží a kočárky. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. PRIMA BABY PRIMA BABY Plastový úložný box na hračky TOYSIT - modrý.


Keeeper Keeeper Nočník Cars II s protiskluzem - červe.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky