středa 15. května 2019

Karta na preziti

Nevelká karta na přežití z nerezové oceli, kterou díky svým rozměrů (x 5) bez problémů vložíte do jakékoliv peněženky! Kovová kreditní karta může být leckdy velmi užitečná pro své multifunkční použití. Velikostní provedení je tak akorát do kapsy nebo peněženky, díky dírce v rohu lze pověsit na klíče. Dodávána v praktickém koženém obale.


Mohli jste si všimnout, že karta je z velmi lesklého materiálu, proto lze použít také jako signalizační zrcátko. Konečné hodnocení: Karta na přežití je podle mého názoru výborná věc, nejen proto, že ji můžete koupit za velmi přijatelnou cenu Kč, ale využít se dá jak v práci, tak na výletech do přírody. Tento vskutku malý předmět obsahuje v sobě řadu užitečných nástrojů, které se mohou hodit na výjezdech, výletech, táborech, při stanování nebo např. Karta se díky nevelkým rozměrům snadno vejde do peněženky.


Karta na přežití z nerezové oceli, kterou díky svým rozměrů (x 4) bez problémů vložíte do jakékoli peněženky. Koncepce byla údajně vynalezena v době studené války pro agenty CIA. Ať už se rozhodnete tento. Obsahuje speciální mapový úhloměr, se kterým hravě poznáte, kudy jít. Multifunkční karta na přežití Nářadí.


Od počátku se snažíme naslouchat potřebám zákazníků a uvádět na trh žádané náhradní díly a příslušenství. Karta je malá, lehká, skladná, a vejde se vám i do kapsy. Tento malý multifunkční kus oceli velikosti kreditní karty dokáže ulehčit nejednu tíživou situaci. Karta přežití je univerzální nástroj pro trampy nebo trosečníky.


Chystáte se do přírody na výlet či na stanovačke s přáteli a nevíte, co si zabalit pro případ kdyby náhodou? S touto kartou přežití máte obsažených hned několik praktických věci v jedné malé a šikovné pomocnici. Použijte ji jako otvírák, šroubovák, škrabku či nůž.


Svou partou určitě zaskočíte vaší. Chcete-li být stále připraven(a) na nenadálé události, pořiďte si tuto multifunkční kartu na přežití, která se vejde do jakékoliv kapsy. Velikost kreditní karty umožňuje zasunutí do peněženky.


Karta obsahuje několik nástrojů, které se mohou hodit při rozličných myslitelných událostech. Najdete v ní i nylonovou šňůru. Pro případ potřeby záchranného. NA Karta (kreditka) skládací nůž na přežití.


Karta (kreditka) skládací nůž na přežití nůž ve tvaru kreditní karty,který se vejde do každé peněženky, kde jsou přihrádky pro kreditní karty během chvilky kartu přeměníte v ostrý nůž, jehož čepel je možné zajistit pojistkou Složení nože Odjistěte pojistku (otočením kolečka u čepele nože). Skvělá multifunkční kreditní karta se Vám jistě zalíbí. Tento originální dárek je vhodný na cesty i na jakoukoliv párty.


Nemusíte se bát, že se pořežete multifunkční kreditní karta má svůj obal, díky. Při velice kompaktních rozměrech a nízké hmotnosti kombinují množství nástrojů v podobě víceúčelové karty. Vhodné pro denní kapesní nošení, kdy nahrazují mnohem objemnější výbavu pro různé drobné úkony.


Více informací od Kč. Victorinox SwissCard Classic. Kapesní nůž SwissCard Classic Black Translucent 0. Na dobrodružných výpravách se může cokoliv zvrtnout, tak u sebe vždy mějte výbavu na přežití v přírodě!


Multifunkční outdoor karta od Firmy BCB je nabitá funkcemi a přitom se vejde do peněženky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky