pátek 31. května 2019

Kvalitní smaltované nádobí

Smaltované nádobí značky SFINX. Jedinečná nabídka kvalitního českého nádobí vyráběného v Českých Budějovicích. Neváhejte vyzkoušet kvalitu, kterou ve svých dománostech měli již Vaši prarodiče a která stále slouží k naprosté spokojenosti valné většiny uživatelů. Kvalita nádobí firmy BELIS je tou největší konkurenční výhodou, kterou firma BELIS má a proto na ní klade neobyčejný důraz.


Toto nádobí najdete i více než let staré v kredencích Vašich babiček, které ho používají dodnes a nedají na něj dopustit.

Patří smaltované nádobí do minulosti? Pro někoho možná ano, ale věřte nebo ne, smaltované nádobí je opět v módě. Za ta léta si vybudovalo známku kvalitního a tradičního nádobí , nejlepšího na světě. Chcete-li si pořídit skutečně kvalitní nádobí , je potřeba vybírat nádobí s dlouholetou tradicí a ověřenými vlastnostmi.


Skeppshult splní vaše nejnáročnější požadavky. Na výběr máte ze smaltované litiny či litiny surové. Používají skutečně velmi kvalitní materiály a moderní technologie, zaručující nejen bezproblémové užívání, ale i snadnou údržbu a především dlouhou životnost.


Nerezové, smaltované a titanové hrnce na indukci.

Velký výběr značek a velikostí. Pouze prověřené a kvalitní nádobí ! Kompletní sortiment české litiny. Oblíbené je hlavně díky široké barevné škále. Nádobí bývá opatřeno neporézním povrchem, takže je vhodné i pro alergiky. Tomuto cíli podřizuje všechny ostatní procesy a postupy.


Věříme, že s naším nádobím může být spokojen opravdu každý a naší nejlepší vizitkou jsou milióny spokojených zákazníků po celém světě, kteří si vybrali naše nádobí pro to nejkvalitnější vaření. Nabízíme kvalitní české smaltované nádobí , vyrobené českými firmami. Toto smaltované nádobí se vyznačuje vysokou kvalitou a životností. Rozšiřujeme a modernizujeme sortiment smaltovaného nádobí a každý si u nás může najít svůj vyvolený smaltovaný hrnec, rendlík, pánev, pekáč, hrnek nebo například čajník. Tato sada obsahuje hrnce, pokličky, pánev, naběračku, sítko, obracečku a chňapku.


Sady nádobí ) Hodnocení produktu:. Není určeno na skutečné vaření, smažení a peče. Použity jsou kvalitní skleněné poklice s otvorem pro odvod páry během vaření. Nádobí se může použít v troubě pro zapékání do 1°C.


Aplikováno je vysoce kvalitní nerezové kování. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Osobní odběr na Praze 6. Keramické nádobí se vypaluje v pecích za velmi nízkých teplot. Křehké smaltované nádobí. Pravý smalt má výborné tepelné vlastnosti, kdy je teplo v nádobí rozvedeno rychle a rovnoměrně.


Na druhou stranu jeho velkou nevýhodou je, že nemá nepřilnavý povrch a pokrmy se v něm snadno připálí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky