pátek 10. května 2019

Vratové kartáče

Kartáčovna Koloveč je moderní dynamická společnost, která se specializuje na výrobu průmyslových kartáčů. Za dobu své existence investovala nejen do nákupu nových technologií pro výrobu průmyslových kartáčů, ale také do výstavby nových průmyslových prostor. Těsnící kartáče na vrata a dveře máme v provedení s montáží na vrata, kartáče pod vrata, boční kartáče pro utěsnění vrat a dveří. Vratové kartáče prodáváme v délce po jednom metru.


V nabídce máme i hliníkové vodící lišty, do kterých těsnící kartáče vrat jen zasuvete. TĚSNĚNÍ, KARTÁČE , PÁSKY,samolepící těsnění,těsnění do drážky, k zafrézování,dveřní kartáče , těsnící lišty, prahy,pásky těsnící, lepící, maskovací, balící. Tato průmyslová vrata se.


Dveřní těsnící kartáče proti hluku, prachu a tepelným ztrátám se montují z boku dveří, nebo na spodní hranu dveřního křídla. Délku všech těsnících kartáčových lišt lze upravit na přesnou šířku dveří. Kartáče se upevňují vruty, nebo jsou samolepící.


Nahrzují práh, lze takto docílit bezbariérového. Nabídka výroby kartáčů Válcové kartáče - jsou kartáče vhodné ke komunální technice, k zametání hrubších nečistot, nebo sněhu. Smyslem existence firmy Timex Trade s. Naše zámečnictví je vybaveno špičkovou technologií na výrobu většiny klíčů (klíče pro visací zámky, cylindrické klíče, dozické a tvarové klíče, schránkové klíče, nábytkové klíče, vratové klíče, motoklíče, klíče na přívesy, karavany a lodě, klíče ke stavebním strojům aj). Držák čepu Galvanické zinkování Povlak galvanického zinku s tloušťkou min 8μm, pasivovaný žlutě.


Pasivace chromem výrazně zlepšuje antikorozní vlastnosti výrobků. Panty na vrata, vratové panty, dlouhé panty na dveře, kované panty, trny pro vratové panty. Přihlášení Registrujte se. Baterie k elektrickým ohradní. Nejoblíbenější v kategorii.


Zámek vratový L klíč 3kl. POPIS KARTÁČOVÉ TĚSNÍCÍ LIŠTY A ÚČELU POUŽITÍ. Zadáte-li účel a použití kartáče , pracovníci našeho obchodního oddělení Vám budou moci doporučit lépe vhodnou konstrukci tělesa a vhodné vlákno pro uvedený účel. SKRUTKY VRATOVÉ DIN 603. Slouží k zabraňování vstupu nezvaným osobám na Váš pozemek.


Tak neváhejte a vybírejte! V naší nabídce jsou šrouby pro Vaše realizace. Nabízíme VRATOVÉ ŠROUBY s půlkulatou hlavou v provedení nerez nebo pozinkovaná ocel. Závěsy vratové a brankové jsou otočné spoje určené pro branky a vrata.


V nabídce naleznete závěsy k přišroubování, což tedy znamená, že mají jednu nebo více ploch s otvory na přišroubování, ale i šroubovací. Můžete si vybrat z různých rozměrů a druhů, např. Panty, panty na vrata, vratové panty, nerezové panty, panty na branku, 1Pohony.


Do odvolání není možný osobní odběr ze skladu v Opavě. Doručení kurýrem PPL, České pošty a na Zásilkovny bez omezení. Antikorozní povrchová úprava černým lakem nebo žlutým galvanickým zinkováním. Vážení zákazníci, provoz společnosti Kozáček Velkoobchod s. Klika vratová Al komaxit stříbrná K4pár. ROUBY S VELKOU ZAOBLENOU HLAVOU A ČTYŘHRANEM - VRATOVÉ DIN 603.


Navíc spojovací materiál za trvale nejnižší ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky