středa 8. května 2019

Korkové zátky na víno

Zátky ze skleněného korku jsou ideální jako nádoba na koření nebo naplněné sušenými květinami jako originální svatební dar. Kulaté uzávěry jsou opět dobrou alternativou skleněných uzávěrů. Umělé zátky doporučujeme pro vína se spotřebou do dvou let. Výhoda syntetické zátky - po určitou dobu udržuje svěžest a ovocnost nalahvovaných mladých vín.


Do jednoho roku si víno udržuje své vlastnosti z doby lahvování, výrazně je nemění jako v případě korku. Farmárik Vám nabízí různé druhy, barvy a velikosti korunkových uzávěrů, korkových uzávěrů a plastových zátek pro Vaše víno , pivo nebo džus.

Korkové zátky s hlavičkou. Farmárik Vám ponúka rôzne druhy, farby a veľkosti korunkových uzáverov, korkových uzáverov a plastových zátiek pre Vaše víno , pivo alebo džús. Nabízíme korkové zátky kónické, přírodní, aglomerované, vinné, s hlavou a jejich příslušenstvím. Poskytujeme výhody a slevy na kartu Sphere card.


Vzhľadom na súčasnú situáciu dočasne rušíme možnosť osobných odberov objednaného tovaru. Za tovar Vám odporúčame zaplatiť vopre no ak preferujete platbu na dobierku je vhodné použiť platbu kartou kuriérovi. Vaše osobné údaje budú použité na zjednodušenie používania tejto webovej stránke, na správu prihlasovania do vášho účtu a na iné účely opísané v dokumente pravidlá ochrany súkromia.


Heslo vám bude doručené na váš e-mail. Prírodné korky, ktoré Vašim vínam pripomenú bohatú tradíciu vinárstva, stlačené korky, predstavujúce najúspornejšie zátky pre rozpočet vinohradníka, zdvojené korky, ktoré su jedny najlepších alternatív na vynikajúcu a stálu kvalitu, syntetické korky s TOP kvalitou a dekoratívne korky, ktoré dodajú Vašim fľašiam štýl.

Tiež označované ako „double disk“ Tieto zátky sú typom technickej zátky a sú vyrobené z dvoch prírodného korkových diskov na oboch koncoch, zatiaľ čo stred je kompletne aglomerovaný. Líšia sa v kvalite a sú ideálne pre skladovanie vína, ktoré vyžaduje stredné starnutie, pretože len malé množstvo kyslíka môže dosiahnuť víno. Jsou to korkové zátky s hlavou, aglomerované korkové zátky , přírodní korkové zátky , technické korkové zátky , kolmatované přírodní korkové zátky a zátky na šampaňské a šumivé víno. Miluji všechny projekty, ve kterých šikovný člověk promění starou a nepotřebnou věc v něco krásného a hodnotného. Nevyhazujte už korkové zátky , až dopijete víno s přáteli.


Dá se z nich vytvořit spousta užitečných předmětů. Náš sortiment je pripravený k okamžitému odberu alebo prípadnému objednaniu. Tešíme sa na Váš nákup! ECO S Uzatváračka na fľaše na víno , vhodná na korkové zátky a syntetické zátky , stojaca. Vinárska technológia je najpodstatnejšia časť pri výrobe vína.


Začíname mlynčekom alebo mlynkoodstopkovačom, následne lisom – prešom, pri stáčaní Vám pomôže čerpadlo na víno , pri fľašovaní zasa filtrá. Otvíráky na víno , nejlépe v krabičkách s dalším příslušenstvím, neváhejte využít jako vkusné i praktické dárky , které vždy potěší! Grifkorok a zátka na fľašu.


Lahev s vínem se sice dá uzavřít špuntem z umělé hmoty, ale to není ono. Syntetické zátky se všem nevýhodám přírodního korku vyhýbají. Neprojde přes něj ani kapička lahodného moku. Korek je mnohem efektivnější a navíc lépe vypadá.


Naše dnešní představy o dobrém víně jsou zatím stále spojeny s korkem. Tefal Ingenio otvírak na korkové zátky.

Robustní a pevná rukojeť z ABS materiálu vydrží i největší zatížení. A přesně k tomuto účelu slouží speciální zátky a špunty na víno. Uzavřením zabráníte oxidaci, jinými slovy zvětrání vína, které nepozbude nic ze svého charakteristického buketu! V nabídce máme také speciální zátky v podobě vakuové zátky na víno. Jedinečná kombinace vakuové pumpy a zátky na víno v jednom se.


Veškeré informace o produktu. Je nabíjateľný v priloženom stojane, v ktorom sa nachádza aj orezávač fólie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky