úterý 21. května 2019

Secret of raw brno

Věříme, že si u nás zdravě pochutnáte na produktech vytvořených sláskou a péčí dle našich vlastních receptur. Reviews Wonderful place! Super friendly stuff, nice design, great location, and cakes!


Secret of raw Brno - Rated 4. The only fully raw restaurant in Brno. Nice locations, near the park.

Daily menu, U can ask for warm(42Celzia) soups, extra amazing cakes, excelent coffe , matcha latte, red capucino etc. Raw food cukrárna a kavárna. Skvělé dorty a dezerty bez lepku, laktózy a cukru.


Celodenní nabídka snídaňového menu, široký sortiment raw dezertů, snacků, skvělé kávy, nápojů, výběrových vín. Kuchyně OTEVŘENA do hod. Vegan and raw food restaurant and sweets shop.


Everything is vegan except for honey in some drinks. Cakes and coffee only after 6pm on weekdays. Awesome breakfast menu.

A od té doby jsem byla napjatá, kdy se konečně objeví na Brněnské gastro scéně. Naproti Lužáneckému parku, v budově nových bytů v přízemí. RAW with love Brno , Brno.


Brno se také dočkalo vitariánské snídaňové nabídky, která vedle ohraného chia pudingu ukazuje, jak hravá a lahodná může být energie na talíři. Posnídáte tak kokosový raw jogurt, malinovou kaši, raw lívance nebo dokonce vajíčkovou pomazánku s krekry a salátkem. Jídelníček většinou sestává z ovoce, zeleniny, sušených plodů, semínek a dalších rostlinných produktů.


Tato strava rychle nabyla na popularitě a nyní si ji. Mateřská restaurace v Praze, kde jsem byl loni, je momentálně zavřená. Hledají se pro ni nové prostory. Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče.


Veľmi útulná reštaurácia, výborné raw zákusky, všetko bez lepku a laktózy. Obsluha je stále milá, usmievavá a pozorná. Veľmi rada sa sem vraciam, je tam veľmi príjemne. Their drinks menu includes healthy, refreshing drinks and cocktails, fresh teas and coffees, and organic wine.


If you want to give a raw vegan lifestyle a go, this would be a great place to start. For people like us who live for BBQs, and are avid meat lovers, this meal left us quite dissatisfied. Jaká vás zaujala nejvíce?


Přepadl vás hlad a máte chuť na zdravé jídlo, které skvěle vypadá a ještě lépe chutná? Nemůžete se rozhodnout?

Vyzkoušejte degustační talíř pro dvě osoby! Pochutnají si tu i milovníci sladkého a fanoušci zdravých koktejlů! Poslední dobou na slovo raw slyší většina kaváren a restaurací. Mladí lidé chtějí zkoušet nové věci a nové chutě.


Nově otevřená restaurace a cukrárna v Brně navazuje na úspěch v Praze. Najdete tu snídaňové i obědové menu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky