úterý 7. května 2019

Lis na česnek profi

Zajistí, že vaše ruce zůstanou čisté a česnek se dostane tam, kam patří. Díky lisování uvolní česnek enzymy, které jsou velmi příznivé pro lidský organizmus. Lisy na česnek Když použijete lis na česnek , lépe jím rozvolníte chuť i vůni. Váš pokrm tak bude výraznější, než když česnek pouze nakrájíte.


Navíc nakrájet česnek nadrobno je opravdu umění.

Je robustní a prakticky nezničitelný. Skvěle se drží a snadno se s ním manipuluje. Díky speciální pákové technologii je pro lisování vyžadováno jen malé množství síly. Snadno se čistí pod tekoucí vodou skrze rozkládací síto.


Kč s DPH 6Kč bez DPH. Profi obchod pro milovníky vařen. Küchenprofi Ruční lis na česnek se škrabkou Perfect. Velice jednoduché čištění.

Lze mýt v myčce nádobí. Vyberajte si Lisy na cesnak podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Jednoduše vložte oloupané stroužky česneku do lisu, stlačte a je hotovo.


Nerez ocel Cromargan, cm. Detail produktu Do obchodu. U vás doma do pracovních dnů Dostupnost v dalších prodejnách kika. Do nákupního košíku Na nákupní seznam. Vložte stroužky do lisu, zatlačte obě rukojeti proti sobě a je.


Různé druhy lisu na česnek. Pokud je česnek celý, i kdybyste ho rozžvýkali, léčivé látky se z něj uvolní jen v omezené míře. Proto je lepší ho nejdříve řádně naporcovat pomocí lisu na česnek. Je možné ho i nadrobno nakrájet, ale zde hrozí, že vám ujede ruka a může dojít ke zranění. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Novotný – Gastro Brno: specializovaný gastro velkoobchod zaměřující se na dodávky profi gastro zařízení.


Prémiový lis na česnek s inovativním sítkem, délka cm.

Tisk Zeptat se Sledovat Sdílet. Lis – třítko na česnek - kolébkové mačkadlo. Jeho přitlačením na stroužek česneku a kolébáním ze strany na stranu protlačíte česnek otvory. A lžičkou ho pak snadno setřete z kolébky.


Lis na česnek z Cromarganové nerezové oceli. WMF sleduje… Od 8Kč obchody. Krásným designovým kouskem je lis na česnek se skleničkou vyrobený z nerezu a skla. Tento produkt je navržen v originálním tvaru česnekové paličky. Skleněná dóza slouží na uchovávání česneku.


Výhodou je praktické a snadné čištění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky