pátek 31. května 2019

Konev na mléko bazar

Popis: Hliníková, cenu nabídněte. Inzerát konev na mléko v okrese Přerov, cena 300Kč, od Elena. V dobrém stavu, bez poškození či vad. Konve na mléko , konvice na dojení mléka, přepravní konvičky na mléko , prodej konví, nádoby na skladování a transport mléka, bandasky. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty konev - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.


ALFA-Laval za 70-Kč, ostatní kus po 50-Kč. Plechový komplet na odstředivku na mléko je za 1. Jsou v dobrém stavu, bez poškození či vad. Porovnání nabídek konev na mléko v českých internetových obchodech.


Nejlevnější konev na mléko. Výsledky vyhledávání cen zboží v českých internetových obchodech na dotaz konev na mléko. Prodám hliníkovou konev na mléko nebo med. Zachovalý stav, konev má gumové víčko.


Těsnění gumové ke konvi na mléko 25l nebo 30l. Konev na mléko , l, červená. Sypký pudr Au Lait se ve spojení s vodou přemění v luxusní mléčnou koupel. Nabízím 10ks hliníkových konví (l) včetně víka. Pro hýčkání Vaší pokožky je obohacen o super lahodný heřmánek a pokožku zjemňující mléko.


Antik bazar Ostatní starožitné Stará konev na mléko , Frýdek-Místek. Bohuslav Muller (další nabídky) Frýdek-M. V případě zájmu mohu nafotit další fotografie.


Stroje - Nerezova konev bazar. Plechová konev na mléko Farmers Country Market Creative Tops Ltd. Barva: krémová, Velikost: 13x13x18. Krémová plechová konev na mléko z kolekce Living Nostalgia je vhodná do každé kuchyně jako váza.


Jedinečný design doplní vzhled i každé zahrady. Nerezová konev na mléko BEEKETAL BMK l včetně víka. Ideální pro přepravu nebo skladování mléka, jídla, tekutin atd. Konvice na mléko My-Castro ⚡ Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR. Každý den stovky novinek v nabídce.


Pro nadstandartně velké, nebo těžké zásilky je cena přepravy stanovena individuálně. Uvedené poštovné platí pro každých kusů zboží v objednávce. Zaslání na dobírku je možné pro maximálně kusů zboží v objednávce. Více o poštovném se dočtete na stránce častých dotazů. Lze použít u běžně používaných dojících zařízení (např.


Westfalia). Cena za obě, kontakt e-mailem. Při mytí konve horkou vodou nikdy neuzavírejte víko.


Přinbsp;chladnutí mlékanbsp;v konvi by došlo k vytváření podtlaku a víko by nešlo otevřít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky