pátek 10. května 2019

Redukční ventil argon s průtokoměrem

Redukční ventil na argon a směsné plyny od výrobce GCE Autogen Chotěboř. Místo výstupního manometru je plovákový průtokoměr (přesnější). Pro lepší kontrolu nad spotřebou plynu doporučujeme redukční ventily s průtokoměrem , případně spořič plynu GS-a pro pravidelné kontrolní měření průtokoměr nasazovaný na hubici hořáku.


Ventil redukční ARGON s průtokoměrem Určen pro použití na ARGON s průtokoměrem. Snižuje výstupní tlak z tlakové láhve na požadovaný pracovní tlak a udržuje jej na konstantní hodnotě. Abyste mohli použít ventil s ohřevem, je třeba mít svařovací zdroj vybavený svorkovnicí či konektorem pro připojení ohřevu.

Rozdíl mezi redukčními ventily pro COa redukčními ventily pro argon (směsný plyn) je pouze v převlečné matici, která slouží k připojení redukčního ventilu na tlakovou lahev. Objednací číslo Plyn Vstupní tlak Výs. Redukční autogenní ventil od společnosti GCE pro technický plyn acetylen s maximálním vstupním tlakem 2bar slouží k redukci průtoku plynu z láhve.


Náhradní průtokoměr pro redukční ventily argon a CO2. Kühtreiber redukční ventil Comanometr s průtokoměrem. Vybavený průtokoměrem a ohřívačem, aby se. COs mosaznou redukcí na starší redukční ventily.


Láhvový redukční ventil argon mini W21. Lahvový redukční ventil pro argon nebo směsný plyn.

Výstupní průtok je indikován manometrem se stupnicí v litrech za minutu. Vyzkoušeno mnoho let v provozu! Ventil je vybaven vstupním manometrem - pro tlak v lahvi a výstupním plovákovým průtokoměrem - pro průtok plynu v litrech za minutu. Proti zamrzání plynu je ventil.


Tento ventil disponuje přesnou regulací a konstantním udržováním výchozího. U těchto ventilů s průtokoměrem pak zcela chybí regulační šroub (1). Jak je vidět na obrázcích, redukční ventily se mohou lišit svou konstrukcí, velikostí či počtem manometrů, ale důležité je jejich rozlišení podle způsobu připojení. RV jsou připojovány nejčastěji k tzv. Ideálně se hodí pro malé svařečky na montáže atd.


Jejím posláním je snížit tlak plynu přímo z láhve, na požadovaný provozní tlak levý manometr ukazuje tlak v lahvi pravý manometr průtok plynu. Nejlevnější redukční ventil na trhu i přesto ale dlouhá životnost. Jednostupňový redukční ventil tlakové láhve je určen pro snížení tlaku plynů, získaných přímo z láhve nebo z baterie lahve na požadovaný provozní tlak.


Všechny redukční ventily mohou být použity pro různé průmyslové účely, pokud jsou požadavky v souladu s technickými specifikacemi. Součástí sortimentu jsou i redukční ventily s průtokoměrem a ohřevem. Prodáme redukční ventily pro svařování pomocí Argonu a jeho směsi, S10 W28. Nabízíme k prodej redukční ventily S1pro svařování pomocí Argonu a jeho směsi po repase. Linde redukční ventil ARGON.


REDUKČNÍ VENTIL s rychlospojkou Ourčený na tlakovou láhev kyslíku, kde není centrální rozvod kyslíku. Francouzský výrobek TECHNOLOGIE MEDICALE France s českou normou z kvalitního NEREZ materiálu.

Rychlá a snadná výměna láhve se provádí pomocí rychlorealizační matice. Rovněž je možno dodat i certifikáty všech národních norem (UNI-DIN-NF-BS-NEN-SS-CGA-JIS) Ventil je vhodný pro svařování metodou MIG-MAG. Tento model je opatřen manometrem a průtokoměrem a je určen na CO2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky