úterý 28. května 2019

Stojan na vinné sklenice

Skladem dřevěné, kovové nebo plastové stojany na víno. Tento stojan - držák pojme patnáct kusů lahví vína a šest sklenic na víno se šuplíkem dole. Materiál- přírodní dřevo, ruční výroba. Ručně vyrobeno z masivního palisandru.


Stojan má skříňový tvar. Vážení zákazníci, e-shop funguje bez omezení. Vaše zásilky jsou nadále standardně doručovány přepravními společnostmi.


Z důvodu ochranných opatření přepravních společností není možné využít platební metodu formou dobírky. Stačí jej zavěsit na hrdlo lahve a do otvorů naaranžovat až skleniček. V jedné ruce pak unesete všechny potřebné věci pro vaši skvělou společnost. A až váš večírek skončí, stojan jednoduše složíte do tvaru, který se vám vejde do zásuvky.


Vybavte svůj interiér kousky, které z něj udělají opravdový, dokonale útulný domov, kam se budete s láskou vracet. Recept mají mistři interiérového designu, značka Mauro Ferretti. Vyberte si z jejich stylové kolekce to své zamilované. Držák na sklenice nafukovací plameňák.


Vychutnejte si svůj oblíbený alkoholický či nealkoholický nápoj přímo během relaxování ve vodě. Nemusíte ho stále držet v ruce či bát se, že ho vylijete. Vítejte v e-shopu s kvalitními stojany na víno a příslušenství k vínu. Pokud jste milovníkem vína, nebo si jen potřebujete doplnit interiér a uspořádat sbírku vín, tak jste na správné adrese.


V našem e-shopu naleznete stojany na víno, sklenice na víno a příslušenství k vínu. Přečtěte si něco o našich produktech: 1. Pořiďte si domácí vinotéku. Je to speciální lednice na víno.


Když máte dobrý sklep, stačí regál či stojan na víno. Je libo dřevěný stojan na víno nebo spíše ten kovový? Zvolte až parametrů.


Z užšího výběru si snadněji vyberete z nabídek ověřených e-shopů. Marine Business Party skládací stojan na vínové sklenice. Akrylový nosič na vínové sklenice je dokonalým pomocníkem na palubě lodi. V nosiči jsou otvory, do kterých se umístí sklenice na víno nebo šampaňské, tím se zabrání pádu poháru na palubu či do moře. Použití- malá vinotéka i jako dekorace byt, chata, chalupa, pergola.


Je lehce přenosný, stabilní. Můžete zakoupit také jako dárkový předmět. Tento stojan na víno, regál na víno, vinotéka je výrobek ze dřeva a hezká dekorace do bytu. Hledáte stojan na víno pro lahve, nebo s kapacitou třeba 5lahví?


Zařizujete vinotéku, nebo stojany do sklepa? RAXI je česká značka stojanů na víno, charakteristická moderním designem a vysokou kvalitou. Je-li na prodávaném zboží, na jeho obalu, v návodu připojenému ke zboží nebo v reklamě v souladu s jinými právními předpisy uvedena doba, po kterou lze zboží použít, použijí se ustanovení o záruce za jakost. Zárukou za jakost se prodávající zavazuje, že zboží bude po určitou dobu způsobilé k použití pro. K dobrému vínu neodmyslitelně patří i určitá atmosféra spojená též s kulturou jeho podávání.


Chcete dodat každému okamžiku rozdělávání lahve punc výjimečnosti? Nejvyšší čas sáhnout po elegantním držáku na víno. Skleničky jsou díky němu po ruce, nehrozí, že je omylem zničí například děti, až si budou brát svůj oblíbený hrníček z kuchyňské linky.


Milujete víno a chcete si ho vychutnať v správnej teplote? Kúpte si domácu vinotéku - špeciálnu chladničku na víno. Alebo kovový stojan na víno, elegantný regál na víno z masívu, držiak na víno na stenu. Nájdite tú pravú vinotéku pre váš interiér na FAVI. Možnost připevnění na stěnu nebo polici.


Dárková krabička na svatební vinné sklenice , modrý satén. Tmavě modrá dárková krabička se svatebním potiskem na dvě vinné sklenice s výstelkou z modrého saténu. Krabičku je možné objednat společně se skleničkami libovolného výběru, samostatně zakoupit nelze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky