středa 29. května 2019

Robot zigy

Toto video je výčet funkcí robota Zigyho, neobsahuje všechny jeho funkce. Interaktivní robot Zigy , který rozumí hlasovým příkazům. Zigybot dokáže rozpoznat až 17.


Robot Zigy , Artur a Viktor. Vesmírní kamarádi, kteří tě budou bavit.

Spousta funkcí a zábavy. ZIGYBOTⓇ je ochranná známka MaDe spol. Vypráví tématické příběhy. Mezi dalšími funkcemi robota jsou: Měří teplotu okolí.


Zpívá tradiční kosmické písně. Máme vyzkoušeno, že chladničku Zigy snese (viz video), ale extrémnější teploty by mohly vadit jeho plastovým částem.

Tip: Zigy umí měřit teplotu od –10°C do 40°C. Přesto ho trochu šetři. Zigy umí nahrát a zpětně přehrát hlas Tuto funkci, podobně jako i mnoho jiných, můžeš aktivovat buď.


ZIGY je interaktivní robot na dálkové ovládání s funkcí rozpoznávání hlasu. Doporutený vék: Od let. Oficiální stránky robota Zigyho. K tomu, aby ji znovu objevil, potřebuje ochotného a hlavně schopného pozemšťana, který mu se splněním mise pomůže. Má to být hit letošních Vánoc a musím říct, že po pár dní zkoumání a testování jsou fakt super!


This video is unavailable. Dneska mi z Alzy přišly super hračky - Chytrý hračky. Díky robotovi se vaše dítě na dlouhou dobu nejen zabaví, zároveň ale také rozvíjí své znalosti robotiky a mechaniky, logické uvažování a kreativitu.


Novinka letošních Vánoc! Každý robot má jiné vlastnosti, funkce a herní módy, proto se podívejte, podle čeho robota vybírat. Máte aktivovaný filtr, nezobrazí se Vám všechny produkty, ale pouze ty, které odpovídají nastavení.

How To Train your Dog NOT to PULL on the Leash! STOP CHASING or LUNGING at CARS on a Walk! Made Zigy interaktivní robot. Jde o chytrého společníka, který dokáže vykouzlit úsměv na tváři.


Nejenže se umí hýbat, chodit, či dokonce tančit. Zigymu jeden ze 17-ti příkazů, Zigy na příkaz odpoví nebo ho rovnou vykoná. Mluví a rozumí česky, měří okolní teplotu, vypráví a zpívá, tancuje, zaznamenává hlas. Má užasných různých funkcí. Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho robot vydrží v provozu při plném nabití?


Byla verze i na baterie, tak uvažujeme co je lepší. U tohoto modelu tedy jde ovládat hlasitost?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky