úterý 28. května 2019

Polystyrenová krabice praha

Záruka kvalitních výrobků. Veškeré vybavení pro vaši kancelář. Potřebujete pomoci nebo poradit? Nakupte vše na jednom místě. Napiste nám nebo nám zavolejte.


Termoboxy jsou v podstatě polystyrenové krabice , které vynikají svými termoizolačními schopnostmi. Díky tomu je možné potraviny a nápoje přepravovat bez obav i na delší vzdálenosti (např. pokud jedete autem k moři). Využít je lze nejen na udržení potravin v chladu, ale naopak také pro čerstvě uvařené potraviny.


Na našem eshopu najdete krabice a krabičky z třívrstvé i pětivrstvé lepenky, stretch fólie ruční i strojní, lepicí pásky s různými druhy lepidel a pro různé druhy použití, pytle a sáčky se zavíráním i bez, bublinkovou fólii, vázací pásky, polystyrenové obaly, krycí fólie, teflonové tkaniny, bublinkové obálky a mnoho dalších obalů. Provoz výdejních míst Geis Point je zastaven z důvodu nařízení vlády ČR. Nyní není možné zásilku přesměrovat na výdejní místo ! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jsme menší kartonážní společnost s mnohaletou zkušeností v oboru, zabývající se zakázkovou výrobou krabic a obalů dle požadavků zákazníků. EPS polystyren , přířezy , obaly, polystyrenove , polystyrénové fixace kuličky, polystyrenové vajíčka , polystyrenove obaly , termoboxy , polystyrenové.


Nabízíme velmi široký sortiment krabic pro bezpečnou přepravu vašeho zboží. Krabice a zásilkové obaly. Naleznete zde jak běžné klopové krabice , tak zásilkové obaly s konstrukcí přizpůsobenou pro zasílání poštou a zásilkovými společnostmi.


Papírová krabice na šaty. Stěhované oděvy jsou v průběhu přepravy na ramínkách tak jako ve vaší skříni. Portfolio aktivit: Výroba ztraceného bednění z polystyrenu, polystyrenové ztracené bednění, polystyrenový stavební systém, polystyrenové stropní panely, polystyrenové stropy, stropy z polystyrenu, obaly z polystyrenu, polystyrenové obaly, návrh a konstrukce polystyrenových obalů, zakázková výroba z polystyrenu, fasádní polystyrenové římsy. Polystyren Halašta - úvod.


Nebo do papírové krabice s vhodnými rozměry na těsno vložit a vlepit nařezané desky z polystyrenu. Navíc bude mít pevnější vnější obal (lepenku), který nebude tak citlivý na dloubutí, omačkání, osahání, apod. Případně ji můžete doplnit polepením hliníkovou fólií (alobal) a tím ještě zvýšit tepelnou izolaci.


Dárky jste vybrali, teď je zbývá zabalit do dárkové krabice ? Při výběru se řiďte velikostí předmětů, které dovnitř budete vkládat. Na barevné a vizuálně zajímavé dárky doporučujeme dárkové krabice s průhledným víkem. Moment překvapení naopak umocní dárková krabice s víkem nebo čtvercová minikrabička. Navíc polystyren za trvale nejnižší ceny. Vyrobíme a potiskneme téměř cokoli.


Objednejte si u nás krabice , obálky, bublinkové fólie, lepicí pásky, boxy, sáčky, tašky a další obaly s dodáním do hodin a množstevní slevou až. Zde jste na správné adrese! Vyberte si řešení, které Vám nejvíce vyhovuje.


Můžete rovnou nakupovat standardní krabice na našich e-shopech, nebo si nechat vyrobit krabice na zakázku, na klíč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky