středa 15. května 2019

Půllitr s vlastní fotkou

Nabízíme originální bílý keramický půllitr s vlastním potiskem. Půllitr s vlastní fotkou , keramický se zlatým lemem. Skvělý dárek pro všechny ty, kteří mají rádi pívo ve svém vlastním.


Matné (někdy mléčné) sklo vypadá úžasně a proto také jakýkoliv potisk na něm vynikne. Na půllitr dostaneme jakýkoliv motiv. Fotografii, loga, texty…co si budete přát, to natiskneme.


Náš půllitr s věnováním lze bez obav dávat i do myček, aniž by se s vlastním jménem nebo vlastním nápisem cokoliv stalo. Obrázek je do skla vyrytý laserem, takže je prakticky nezničitelný. Myčka nemůže obrázek nijak poškodit.


Grafik motiv ořízne a obrázek na půlltir vyryjeme laserem, takže ho myčka nepoškodí. Můžete si zvolit i vlastní text, který byste chtěli na sklenici mít. Keramický hrnek s fotkou , půllitr s potiskem, sportovní láhev a mnohem více. Základem je vždy kvalitní materiál.


Velkou předností pak to, že na jejich výrobu stačí jedna fotografie. Ve své oblíbené hospůdce už nebude chtít načepovat do jiného, než do sklenice s vyrytou fotkou svého syna, vnoučka, hafana, zbožňovaného auta nebo s vlastní podobiznou z mládí. Elegantní pivní sklenice krýgl o obsahu 500ml na kterou máte možnost nechat vygravírovat fotografii či jednoduchou grafiku dle vašeho zadání. Mít své místo v lokále je jedna věc, ale mít svůj vlastní krýgl se svým jménem nebo fotkou je už trochu vyšší level. Pokud dotyčný „PIVAŘ“ chodí do místní hospůdky pravidelně a všichni jej tam považují za člena „pivní rodiny“může si krýgl nechat tam a vždy, když si objedná, mu přinesou pivo v jeho sklence.


Darujte originální dárek! Potisk triček, hrnků, puzzle, kalendáře aj. Pro správné fungování stránky je nutné mít povolený JavaScript ve vašem prohlížeči.


Zkuste jiný prohlížeč nebo JavaScript v nastavení prohlížeče povolit. Nevíte jaký navrhnout originální půllitr ? Možná Vám k inspiraci pomohou tyto ukázky. Skleněný pivní půllitr s vlastní fotkou , obrázkem nebo textem. Vytvoř online pivní půllitr s potiskem! Navrhněte si vlastní kryt na mobil s fotkou.


Klíčenka s fotkou zdobné kamínky Obdelník. Módní klíčenka se zdobnými kamínky strass z vlastní fotky, tvar obdélník nebo srdce, různé barevné kombinace s možností oboustranného tisku fotky do klíčenky. Vkládané foto má u klíčenky obdélník rozměr 2x7cm. PŮLLITR - originální půllitry nejen na Vánoce, ale i pro každou příležitost.


Skleněné a keramické půllitry s vlastním potiskem - stačí jen vybrat fotografii pro potisk půllitru, nahrát ji na náš server, vyplnit doručovací informace a cca do jednoho týdne Vám objednaný půllitr dorazí! Korbel, půllitr , skleněný čirý, s vlastní fotkou , či potiskem, 5ml. Fotohrnky s fotkou domů i do kanceláře Keramické hrnky s potiskem se dlouhodobě těší velké oblibě. Hrnek s fotografií bude milým dárkem vašim blízkým, ale i kolegům. Připomeňte si společný výlet, životní událost, udělejte radost rodičům a prarodičům hrnkem s portrétem milovaných dětí a vnoučat.


Pán s pivem bíla jednotná Obrázek si můžete přehodit na jakýkoliv obrázek v naší nabídce produktu. Pokud chcete na triku cokoli změnit např, napsat svůj vlastní text nebo dát naopak text pryč napište mám do poznámek k objednáv. Láká vás vyrobit si vlastní hrnky s fotkou ? Dárek s fotkou je skvělý způsob, jak dát vašim blízkým najevo, že vám na nich záleží.


Hrnek s vlastním potiskem může být skvělou vzpomínkou na vaše společně strávené chvíle. Napište nám jaký máte požadavku a posíláme návrh. Dárky s vlastní fotografií Polštář s vlastním potiskem Přívěsek s fotkou Domů Předchozí Další. Hodiny s fotkou nebo dřevěný podnos na jídlo s vlastním motivem pro maminku?


Tatínkové jistě ocení originální pivní tácky s fotkou. Babičky nepohrdnou fotorámečkem ani vlastní etiketou na láhev či zavařovačku. Dědečkům se bude hodit fotkou označený přívěsek na klíče (kdyby náhodou). Naberte inspiraci a určitě.


Výroba a expedice až pracovních dní. Expresní výroba do hodin možná pouze s osobním vyzvednutím v Praze. Do dvou dnů budou vyrobeny objednávky uskutečněné a zaplacené do hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky